Tóth Gabi Csordás Ákos X-Faktor Szabó Ádám RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MInt ahogyan a Life.hu megírta, a vasárnap esti X-Faktorból Szabó Ádámnak kellett távoznia. Párbajellenfele Csordás Ákos volt, aki a legjobb négy közé jutott. 

Nehéz helyzetbe került Tóth Gabi az X-Faktor nyolcadik döntésében. Az énekesnőnek két mentoráltját kellett buzdítania a párbaj előtt. Ráadásul, ahogyan néhány héttel ezelőtt Alföldi Róbertnek, neki is elsőként kellett kimondani, hogy kit vinne tovább a négy legjobb közé. A sírás határán álló Gabi elmondta, hogy azért választotta Ákost, mert ő még jobban támogatásra szorul, mint Ádám.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

"Kétségbe voltam esve, mert a két mentoráltam közül kimondani az egyiknek a nevét, nagyon nehéz. Csakis az alapján döntöttem, hogy Ádámnak már biztos helye van a szakmában, ő már szárnyalni fog, amíg Ákosnak még nagyobb szüksége van az X-Faktor adta ismertségre, hírnévre, népszerűségre" -magyarázta Gabi. Az egyetlen női mentor azt is hozzátette, a srácokkal már szombat este felkészültek arra, hogy párbajozniuk kell, és arra is, hogy esetleg egymással kell "megmérkőzniük". "Mondtam nekik, hogy ez most benne van a pakliban, nem akartam, hogy sokkot kapjanak vasárnap este" - idézte fel a történteket Gabi.

Szabó Ádám elárulta, egyáltalán nem sértődött meg azon, hogy Gabi Ákost választotta. "Nagyon jól érzem magam. Felszabadultam. Nem azért sírtam, mert szomorú vagyok a kiesésem miatt, hanem azért, mert meghatódtam, hogy egyáltalán eddig eljutottam. Tulajdonképpen két éve kezdtem énekelni, kezdő vagyok a szakmában. Tudom, hogy most itt nem áll meg semmi, minden pörög tovább. A jövőben saját dalokat is szeretnék írni" - mesélte és kiemelte, nem csupán a népszerűség a hozadéka a műsornak, hanem az is, hogy olyan barátokra tett szert, mint Csordás Ákos. "Biztos, hogy ezután is szoros marad a viszonyunk, és szurkolok neki, hogy a végéig meneteljen" - tette hozzá.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Mint ahogyan eddig is, a kommentelők között heves szópárbaj alakult ki arról, kinek kellett volna mennie, és kinek maradnia. Többen például elfogultsággal vádolták Gabit, mások a döntését kérdőjelezték meg, és persze sokan egyetértettek vele. Néhány komment az oldalról:

"Tóth Gabi! Nagyon pocsékul döntöttél!"

"Itt most senki ne szidja egyikőjüket sem, mert Gabinak nagyon fontosak! És Gabit még mindig a sírógörcs kerülgeti, ez dráma volt."

"Úgysem lesz semmi Ákosból, mert a jövő héten úgyis kiesik. A lányok sokkal jobbak, sőt még a csapat is. Ádámmal még lett volna esélyetek a döntőig eljutni. Ákossal nem."

"Nem elfogadható Ádámmal kapcsolatban az az érv, hogy ő már egyenesben van. A hangi produkciót kell nézni, az pedig neki magas színvonalú. Szinte hátrányt okozott neki a harmonikatudása."

"Gabi, igazán büszke lehetsz magadra. Nagy tehetséggel megérezted, hogy kiben lakozik igazi tehetség. Bebizonyosodott, hogy mind a kettőjüknek igenis helye van ebben a versenyben. Azok, akik eddig vitatták a te mentori tevékenységedet, azok közül remélem, néhányan most elgondolkoznak, hisz két versenyződ is eljutott a legjobb ötbe!"

Forrás: RTL Klub
Orgazmushangok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-krasznai-tunde-szabo-adam-danics-dora-csordas-akos-es-a-bytheway.htmlDanics Dóra megríkatta a mentorokathttp://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-danics-dora-megrikatta-a-mentorokat-toth-gabit-es-alfoldi-robertet.htmlTóth Gabi elárulta szexuális fantáziáithttp://www.life.hu/szeress/20131130-toth-gabi-elarulta-szexualis-fantaziait-az-rtl-klub-x-faktoraban-levetkoztetne-a-bythewayt.htmlLejáratják a ByTheWaythttp://www.life.hu/legykepben/20131130-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-bytheway-tagjai-neveben-alprofilokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.