fashion week Takács Nóra Michelle Pfeiffer Fashion donor Kurucz Nikolett szépség Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerető feleség, gondos anyuka és rendkívül jó vendég Ági. Öröm volt vele megismerkedni, hát még az imádnivaló kislányával, Szávával! Még csak másfél éves, de jobban élvezte az átalakítást mindenkinél, igaz, a figyelmét egyelőre a lufik, a telefonom folytonos elcsenése és a vaku villogása kötötte le. 

Ági 39 éves, három gyermek édesanyja. 15 éve él boldog házasságban, ami nem is csoda, a férje ugyanis igazán rendes ember. Szó nélkül, sőt örömmel segít a gyerekek körül. Hozzánk is elkísérte a feleségét, és azt sem bánta, hogy amíg Ági szépül, addig neki kell Szávát szórakoztatnia. Türelemmel és jókedvvel szemlélte mindvégig az eseményeket, egy igazi főnyeremény! Ahogy egyébként Ági is, aki nagyon élvezi az anyaság minden percét, imádja a családját és az otthoni sütést, főzést. Nekünk is hozott egy szuperfinom és nem mellesleg egészséges tortát, amitől nyilván elolvadtunk, mert mint azt mindig hangsúlyozom - kicsit sem burkoltan -, hogy imádjuk, ha minket is kényeztetnek...

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Ági a mindennapokban inkább sportosan, kényelmesen öltözködik, de nagyon vonzó számára a nőies megjelenés. Ezért is jelentkezett hozzánk. „Egyszer kipróbálnám, hogy miként nézek ki szépen kisminkelve, csinosan. Látni akarom, hogy a gyerekeim mit szólnak egy dinamikus, szép anyukához, aki nincs folyton lestrapálva." Tanácskoztunk egyet, eldöntöttük a megfelelő útirányt, számításba vettük Ági igényeit, majd munkához láttunk.

Még több fotó galériánkban! Kattints a képre! Fotó: Kántor Kata

Az átalakítást Niki kezdte. "Ági nagyon sok időt tölt tündéri kislányával és két másik gyermekével, így ritkán jut el fodrászhoz. A hajára nagyon ráfért már egy alapos festés és egy kis frissítés is. Egy sötétebb barna árnyalatot választottam, ami kiemeli a szemét, és fiatalítja az arcát, a vonásait." A frizura után Oscar csodás sminkje következett. "Az arctisztítás után gazdagon hidratáltam Ági vízhiányos bőrét, majd egységesítettem az arc színét egy folyékony, E-vitaminban gazdag alapozóval. Finoman a T-zónát púdereztem csak, hogy ragyogóan természetes maradjon az alapozás. Türkizkék szemét arany és bronz szemhéjkrémmel festettem, amit szürkéslilával bolondítottam meg, hogy kiemelje a szeme színét. Végül tusvonallal és dúsító szempillaspirállal koronáztam meg a sminket. A szemöldökét picit élénkítettem, hogy a szemhangsúlya kifejezőbb legyen. Az orcákat barackos arcpírral emeltem ki, érzéki ajkát meggypiros ajakrúzzsal festettem ki. Szerintem káprázatos lett az eredmény Niki buja és nőies frizurájával, és mikor megláttam a ruhát és a kiegészítőket, nagyon elégedett voltam!"

Ruha: Reserved, Táska: Mohito, Harisnya: Calzedonia, Cipő: F&F
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Te is lehetsz bombanő vagy trendi pasi! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Mikor elkészültünk a sminkkel és a hajjal, akkor vettük észre, hogy Ági bizonyos pillanatokban nagyon hasonlít Michelle Pfeiffe-re. Érdemes lett volna a hasonmás átalakításunkra is jelentkeznie... Persze még ki kellett választanunk a megfelelő ruhát is, a Fashion Donor pedig ismét remek munkát végzett. "Ági ragyogó kék szemeit és több gyermek után is tökéletes vonalakkal rendelkező testét úgy gondoltuk, kiemeljük egy fekete, nude csipkés ruhával, amelyben a romantika és a szexisség ötvöződik. Ehhez választottunk egy szintén nude körömcipőt és egy izgalmas textúrával ellátott borítéktáskát. Úgy gondoltuk, a hajához csodás kiegészítő lenne egy fülbevaló, így egy nagyobb, aranyozott darabbal ékesítettük a szettet."

Még több fotó az átalakításról galériánkban! Kattints a képre! Fotó: Kántor Kata

Mikor mindennel elkészültünk, megérkezett Száva, mert éhes volt, szóval kicsit várni kellett, hogy kezdődjön a fotózás, de ahogy mondják: minden jó, ha a vége jó. A fotók nagyszerűek lettek, Ági jól érezte magát, mi nagyon elégedettek voltunk, Száva pedig teli pocakkal, mosolyogva távozott a stúdióból... Szép nap volt.

Hollywoodi filmsztár lett Ági http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20140106-atalakit-a-jono-team-ime-diane-kruger-szineszno-hasonmasa-agi.html Átalakít a Jónő Team: csodaszép lett Dorina http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131229-atalakit-a-jono-team-gyonyoru-lett-dorina-a-kerekesszekes-lany.html Átalakít a Jónő Team: Elbűvölő nő lett Katinka http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131222-atalakit-a-jono-team-elbuvolo-no-lett-katinka.html Életében először sminkelték Editet http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131217-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-edit.html Átalakít a Jónő Team: Formában az óvó néni http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131112-atalakit-a-jono-team-szuper-formaban-az-ovoneni-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.