Zara Phillips II. Erzsébet brit királynő szülés Buckingham Palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a boldogság a szigetországban. A Buckhingam-palota bejelentette ugyanis, hogy  megszületett a legújabb királyi baba, aki nem más, mint Zara Phillips kislánya. 

A királyi család még júliusban hozta nyilvánosságra, hogy Zara Phillips, a brit királynő unokája és szerelme, Mike Tindall rögbijátékos első gyermeküket várják.

Boldog édesanya lett Zara Forrás: AFP

A kislány megszületésénél a gloucestershire-i királyi kórházban boldog édesapa is jelen volt - tudta meg a Daily Mail.

Zara édesanyja Anna brit királyi hercegnő, aki II. Erzsébet és Fülöp edinburgh-i herceg egyetlen lánya. A királyi csemete a brit uralkodó negyedik dédunokája.

Megszületett Balássy Betty és Varga Feri kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20140116-megszuletett-balassy-betty-es-a-tv2-egykori-megasztarjanak-felfedezetteje-varga-feri-kisfia.htmlMegszületett Sipos Tamás gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-az-irigy-honaljmirigy-tagjanak-sipos-tamasnak-kislanya-szuletett.htmlMegszületett Peller Anna kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131205-peller-annanak-az-operettszinhaz-sztarjanak-megszuletett-kislanya-annabella.htmlMegszületett Pásztor Anna kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-vilagra-hozta.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.