Stílusgyilkos lett ByeAlex

Forrás: NAGY ZOLTAN/Nagy Zoltan -
öltözék ing ByeAlex mellény elődöntő A Dal divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex A Dal szombat esti élő adásában furcsa öltözékben jelentkezett be a zöld szobának nevezett backstage-ből.

A Dal 2013-as év nyertesének mindig sikerül felhívnia magára a figyelmet furcsa öltözékeivel. Most azonban nálunk is kiütötte a biztosítékot szombati esti összeállítása.

Forrás: NAGY ZOLTAN/Nagy Zoltan

A tarka ingre sikerült egy aranygombokkal díszített retró farmermellényt húznia. Az összeállításban Alex úgy nézett ki, mintha egyenesen az Üvegtigris című filmből lépett volna elő. A nyakában egy kéklapos aranyóra lógott és egy furcsa kitűzőt is viselt, amin egy női arc volt látható. A kérdés már csak az, vajon a műsor digitális szakkommentátora maga találta ki a bolondos viseletet, esetleg egy stylist fejéből pattant ki a bizarr összeállítás?

Türkiz, lila és rengeteg virág – Álomlagzi 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140131-eskuvoi-trendszinek-2014-ben-dekoracio-es-latvanyos-szinek.htmlEgy esküvő-kiállítás annak is élmény, aki már túl van élete nagy napján. Az elképesztő színorgiában sodródva rögtön újraterveztem az évekkel ezelőtti csipke-babarózsaszín dekorációmat, mert volt bőven honnan inspirálódni. Ha 2014-ben állnék oltár elé, biztosan türkizmámorban úsznék, bár nehéz lenne kihagyni a szürkét és a lilát a palettáról. Íme az idei év legtrendibb esküvői színei!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huItt vannak a mozgássérült Disney-hercegnőkhttp://www.life.hu/trend/20140131-mozgasserult-disney-hercegnoket-hozott-letre-egy-olasz-muvesz-alexsandro-palombo.htmlEgy olasz művész fejéből pattant ki, hogy megtervezze a rokkant mesehősöket és ezzel újragondolja a hagyományos szépség fogalmát.TrendOrigoÍgy lopunk mi: plágium a divatvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20140129-plagium-a-divatvilagban-masolt-es-nagyon-hasonlo-ruhak-itthon-es-a-vilagmarkak-kreacioi-kozott.htmlLopás, koppintás vagy pusztán csak inspirálódás az, ha egy ruhamárka szinte egy az egyben lemásolja egy kevésbé ismert brand kollekciójának darabjait? Vajon hol van az a határ, amikor egy ruhatervező jogosan kiakadhat, mert a saját ötletét viszontlátja egy másik cég kirakatában? A Life.hu a legutóbi hazai divatbotrány kapcsán ennek járt utána. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.