AIDS miatt vetkőzött Rihanna

Forrás: MAC -
kampány kollekció meztelen LifeNight smink Rihanna AIDS reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ezúttal a jó ügy miatt dobta le a textilt.

Megjelent a Mac Viva Glam sminkkollekciójának kampányfotója, amelyen Rihanna fedetlen melleit takargatva, hidrogénszőke parókában pózol.

Forrás: MAC

A 25 éves énekesnőt, akinek eddig sem esett nehezére levetkőznie néhány merészebb kép erejéig, ezúttal senki nem mondhatja öncélúnak: Rihanna ugyanis ezzel nemes célhoz adta arcát és pucér felsőtestét. A Viva Glam ugyanis minden bevételét az AIDS-ben szenvedő férfiak, nők és gyerekek segítésére fogja fordítani.

Forrón ölelkezik Shakira és Rihannahttp://www.life.hu/news/20140131-shakira-es-rihanna-enekesnok-forron-olelkeznek-tuzes-videoklipjukben.htmlMegjelent a két énekesnő közös videoklipje, amely igazán tüzesre sikeredett.NewsOrigoA lány, akinek fenekét még Rihanna is imádjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140107-jen-seltert-millioan-kovetik-az-instagramon-rihanna-is-koveti-ot.htmlJen Selter büszke lehet magára: 1,3 millió követője van a legnagyobb képmegosztó oldalon, a rajongói között pedig ott van Rihanna is. Lássuk, ki is ez a lány.Ez Zsír!Mellbimbótapaszban bájolgott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20140115-rihanna-barbadosi-enekesno-mellbimbo-tapaszban-allt-modellt-a-brazil-vogue-szamara.htmlÚjabb meztelenkedésen van túl a barbadosi énekesnő, aki ezúttal egy divatmagazin fotózása kedvéért szabadult meg jó néhány ruhadarabtól.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.