Csábíts csipkében! A legszebb fehérneműk Valentin-napra

fehérnemű Valentin-nap valentin 2014 Valentin-nap 2015 alsónemű erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a csipkés, leheletvékony fehérneműket, akár Valentin-nap van, akár nem. Természetesen a legtöbb fehérneműgyártó már jó előre készül az ünnepre, hogy a férfiaknak legyen mivel meglepni a gyengébbik nemet. Szerintünk azonban egy szexi darabra nem csak február 14-én van szüksége egy nőnek. Ha a szinglik táborát gyarapítod, akkor se ess kétségbe: egy bíborszínű csipkecsoda vagy egy tűzpiros body bármikor jól jöhet. Lepd meg magad valami szépséggel!

A piros az úr

Bálint-nap alkalmából törvényszerűen a piros dominál, ha azonban ez a szín számodra túl sok, válassz egy kislányos rózsaszín vagy egy szexi pink darabot. Ha pedig inkább a klasszikus feketére szavazol, akkor is megtalálod a tökéletes fehérneműt. A lényeg, hogy magabiztosan viseld!

1. Intimissimi, 2. Victoria's Secret, 3. Women' Secret, 4. H&M, 5. Tezenis

Valami szexi, valami más

Neglizsé, kombiné, netán egy body - ha unod a klasszikus melltartó-bugyi duót, akkor hódíts ezúttal valami különlegesben a szerelmesek napján. Ami elsőre merésznek tűnik, könnyen lehet, hogy rajtad egész másként mutat - ruházz be egy új darabra!

1. Marks & Spencer, 2. Triumph, 3. Women' Secret, 4. Victoria's Secret, 5. H&M

Támogatott tartalom

Színpompás, csókos ajkak Budapestenhttp://www.life.hu/trend/20140210-igy-oltoztok-ti-a-legszebb-ruzsok-budapesten.htmlSzerencsére a tél nem veszi el a magyar lányok kedvét attól, hogy színpompás rúzsokat kenjenek az ajkaikra. A legnépszerűbb élénk színű rúzs itthon az élénk narancspiros, de láttunk csodaszép burgundi és pink ajkakat is. A Life.hu Így öltöztök ti sorozatában ezúttal a rúzsok következnek.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzívözön és romantika: Ékszerválogatás Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20140210-ekszervalogatas-valentin-napra-karkotok-gyuruk-nyaklancok.htmlA szerelmesek ünnepéhez közeledve az ékszergyártók legtöbbje igyekszik piacra dobni néhány romantikus kiegészítőt, lehetőleg minél több szivecskével. Ilyenkor nem árt odafigyelni a választásra, és a sok giccses darab közül kiválasztani azokat, amelyek még tényleg hordhatóak. Mi megpróbáltuk!TrendOrigoA világ leghíresebb esküvői ruháihttp://www.life.hu/trend/20130424-a-vilag-leghiresebb-eskuvoi-ruhai-kate-moss-katalin-hercegno-grace.htmlElindult az esküvői szezon, ilyenkor pedig még az is szívesen nézeget csodaszép menyasszonyi ruhákat, akinek idén talán még nem kötik be a fejét. A Life.hu összeállításával felidézheted a történelem legemlékezetesebb esküvői összeállításait - tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.