A szerelem elvarázsolja az embert, és bizonyos szempontból meg is változtatja. Elemi igényünk támad olyan széppé tenni a külsőnket, mint amennyire a lelkünk ragyog. Ezért jelentkezett hozzánk Timi is, akit nagy szeretettel fogadtunk.

Timi 22 éves, és mindössze pár hete toppant be az életébe az Igazi. Még nagyon friss és lángoló a szerelem közöttük. Érthető tehát, hogy igyekezett minél jobb formáját mutatni lovagjának, aki izgatottan várta haza az átalakítás után Timit - meg is üzente később nekünk, hogy nagyon tetszett a végeredmény, na, nem mintha a kiindulási "alapanyaggal" baja lett volna bármikor is...

Nem úgy Timinek, aki meglehetősen lemondóan nyilatkozott, amikor megérkezett hozzánk. Úgy jellemezte magát, hogy "full átlagos", szeretne kicsit kitűnni a tömegből, és valami újat, valami szépet akar látni, amikor belenéz a tükörbe. Ebben segítettünk mi. Elmagyaráztuk, milyen színek állnak jól neki, hogyan ápolja a haját, mire figyeljen, hogyan öltözködjön, hogy olyan elbűvölő nő legyen, mint a keresztanyja, aki számára az igazi példakép.

Felső: Camaieu, Szoknya, nyaklánc, táska: Mohito, Harisnya: Calzedonia, Cipő: H&MFotó: Kántor Kata

Elsőként Nikivel láttunk munkához, és elkészítettük Timi haját. "Timinek gyönyörű, természetes hajszíne van, amit nem akartunk megváltoztatni, mivel semmi szüksége még rá, túl fiatal és a haja is nagyon jó állapotban van. Mosás után formára vágtam a haját, lágyan göndörítettem, majd fiatalos, kicsit bohém tűzést alkalmaztunk Nórával."

A haj után jöhetett a csodás smink, Oscar segítségével. "Az arctisztítás, hidratálás után uniformizáltam a bőre színét, szerkezetét egy folyékony alapozóval. Púderrel finoman fixáltam. A szemöldökét megformáztam, élénkítettem a hajszínéhez igazítva a színt. Nagyobb szemeket szeretett volna, ezért egy üde, füstös hatású szemfestést készítettem neki. Szempilláit fekete, dúsító hatású szempillaspirállal festettem. Az orcákat barackos arcpirosítóval élénkítettem. Ajkát a tavaszi trendnek megfelelően narancsszínű ajakrúzzsal festettem ki, ami nagyon jól illik hozzá és a fantasztikus ruhájával teljes lett az összhang."

Fotó: Kántor Kata

Végül természetesen a ruha tette fel az i-re a pontot. "Timi elmondása szerint a mindennapjaiban egyenruhát hord, ezért úgy gondoltuk, hogy egy vidám, de csinos szettet állítunk össze neki. Egy A-vonalú, tavaszias színű szoknyára esett a választásunk, amit egy farmeringgel tovább fiatalítottunk. A fekete-fehér csíkos táska és az oversize nyakék bolondította meg még jobban az outfitet. Szerencsénkre egy színben harmonizáló retró telefon pedig ott hevert a stúdióban.

/1402/_tlag201421814439

Az átalakítás nagyon jól sikerült, mindig látni valakin, hogy mennyire elégedett a végeredménnyel és Timi nagyon is az volt. Kata kamerája előtt szuperül pózolt, élvezte a fotózást, és utána szinte repült haza szerelméhez, hogy mielőbb megmutathassa neki új, egyedi külsejét. Sok boldogságot kíván az egész csapat a fiatal párnak, reméljük, hogy az esküvőjükre is mi készíthetjük fel Timit.