Az egykor Nagy Ő zsírleszíváson járt, ahol négy kilónyi feleslegtől szabadították meg.

Bár az egykori Nagy Ő eddig büszkén hangoztatta, hogy nem zavarják a felesleges kilók és így is jól érzi magát, sőt plus size modellnek állt. Most mégis kés alá feküdt – írja a Bors

Forrás: Bencze Zoltán

„Kontúrjavító hasi, térd- és tokazsírleszíváson estem át. Az elmúlt két évben közel tizenöt-húsz kiló jött fel rám, ami miatt plus size kategóriás lettem. Ennek oka a két gerincsérvem, amelyek miatt a mozgást korlátoznom kellett, másik oka, hogy egy éve leszoktam a dohányzásról, illetve a pánikbetegségre szedett gyógyszerek is közrejátszottak" - kezdte az indokok sorolását Anikó, aki ezzel be is fejezte a kilók elleni harcot.

"Nem gondolkodom azon, hogy újra drasztikusan lefogyjak, mert így érzem jól magam. Arról nem is beszélve, hogy a mostani formámmal figyeltek fel rám, mint plus size modell. Büszke vagyok arra, hogy eddig három ország ügynökségével kötöttem többéves szerződéseket. Boldog vagyok, minden oké körülöttem. Egyelőre nem tervezek mást, de mivel olyan ember vagyok, aki ha hétfőn elhatároz valamit, akkor azt legkésőbb kedden meg is valósítja, így bármi lehet" - magyarázta mosolyogva Anikó.