Semmit nem viselt ruhája alatt Jennifer Lawrence

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain -
Jennifer Lawrence bugyi mini ruha melltartó alsónemű afterparty Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gálákon előszeretettel botladozó színésznő a ceremónia utáni after partin irtó szexi szerelésbe bújt, ami alá se bugyit, se melltartót nem vett fel. 

Sokak szerint rég telt ilyen jó hangulatban az Oscar-gála, mint az idei. Az őrület pedig utána is folytatódott. A hírességek legtöbbje Elton Johnnál vagy a Vanity Fair partiján mulatott. Jennifer Lawrence az utóbbira voksolt. Ahogy a Life.hu is megírta, narancsos-piros Dior ruhája után egy Tom Ford kreációban mutatta meg tökéletes alakját.

Ilyen csodákban buliztak a sztárok az afterpartin - katt a galériáért! Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

Így mindenki láthatta azt is, hogy a 23 éves színésznő bizony nem vett fel alsóneműt a mini ruha alá. Szerintünk ez az egyik legdögösebb szettje. Másoktól is begyűjtötte a megérdemelt bókokat a ruhája miatt: Gwyneth Paltrow, Paris Hilton és Jaimie Alexander is odáig volt érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.