fashion week otthon tapéta beton panel álomotthon dekoráció lakberendezés fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felejtsd el a meszelést, az unalmas fűrészporos tapétát! A legújabb trendek szerint az otthonodban álló falak látványosak és izgalmasak. A merész tapéták, a háromdimenziós falpanelek, a játékos felületek és a látszóbeton az, ami idén mindent visz. Inspirálódj kedvedre!

Annak látszik, de nem az!

Gondoltad volna? A mai modern fotóprint technológiáknak köszönhetően ma már egy tapétán szinte mindent megeleveníthetsz – legyen az farakás, mediterrán csempe, gipszstukkó, vagy akár beton.

/1404/Ilyen20144912256

A beton reneszánsza

A modern design jegyében ma már az is elképzelhető, hogy nem burkoljuk a falakat semmivel, sőt, egészen a betonig csupaszítjuk őket. Ha ilyen falakkal szeretnél büszkélkedni, figyelj arra, hogy ezeket a felületeket rendszeresen kezelni kell!

/1404/Ilyen201449122615

3D-s panelrendszerek

Igen, ma már fából, gipszből, betonból, de akár vasból is készülhetnek különféle panelek, amelyeket egy speciális vázzal együtt rögzítenek a falra. Ezekből bármilyen felület kialakítható és a legjobb az egészben, hogy a váznak köszönhetően akárhogyan variálhatod a felületeket.

/1404/Ilyen201449122657

Tapétatrendek

Ha szívesen maradnál az egyszerűbb megoldásoknál, a modern tapéták közül válogathatsz. Az érdekes, nagy és színes minták idén mindent visznek!

/1404/Ilyen201449122734Álomfürdőszoba 5 lépésbenhttp://www.life.hu/csalad/20140312-alomfurdoszoba-5-lepesben-stilusos-szaniterek-burkolatok-kiegeszitok-tukrok-merlegek-design.htmlAhhoz, hogy álomfürdőszobád legyen, érdemes olyan burkolatokat, szaintereket és kiegészítőket választanod, amelyek szépek és egyúttal időtállóak is. Íme, néhány trendi darab, hogy segítsük a választást. Család7 tuti tipp, amivel újjávarázsolhatod a nappalidathttp://www.life.hu/csalad/20140311-7-tuti-tipp-amivel-ujjavarazsolhatod-a-nappalidat.htmlTéged is megérintett a tavasz frissessége és az otthonodban egy kis változatosságra vágysz? Ahelyett, hogy teljes átalakításba kezdesz, elég mindössze néhány, de hatásos kiegészítő, amitől teljesen átalakul a szoba hangulata. Íme, 7 trükk, amivel pillanatok alatt újjávarázsolhatod a nappalidat.CsaládModern városi mesékhttp://www.life.hu/csalad/20140310-modern-varosi-mesek-ket-fiatal-modern-no-lakasbemutatasa.htmlAhhoz, hogy ízléses, szép lakásod legyen, nem feltétlenül kell szakember - lakberendezőt, stylistot -fogadnod, de még csak drága bútorokat, tárgyakat sem kell vásárolnod hozzá. Az ízlés nem pénz kérdése: egy kis fantáziával, és tenni vágyással gyönyörű tereket tudunk létrehozni. Íme, két fiatal, modern nő, aki nem riad vissza a munkától akkor, ha a saját otthonuk szebbé tétele a cél. Az eredmények pedig magukért beszélnek. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.