Alig vártuk már, hogy a sötét, téli ruhákat világos, kellemes színű tavaszi göncökre cseréljük. Imádjuk az évszak árnyalatait, így nem volt könnyű megválasztani a hónap színét. Idén hódít a halványrózsaszín a kifutókon és az üzletekben is, mi pedig egyszerűen imádjuk - a Life.hu megmutatja, hogyan viseld!

Évek óta divatosak a pasztellszínek, legyen az rózsaszín, menta, fagyisárga vagy a barnás nude szín. Mi azonban arra voltunk kíváncsiak, hogy a pasztellrózsaszínhez mi illik a legjobban. A Jónő Team stylistcsapatát, a Fashion Donort kérdeztük. "A pasztellrózsaszín árnyalatok melegebb verziója a legtöbb embernek jól áll, a hidegebb tónusú rózsaszínt azonban a világos bőrűek, világos hajúak kerüljék, mert sápasztani fogja őket. Más pasztellszínekkel kombinálva istenien néz ki a rózsaszín. Arra azonban nem árt ügyelni, hogy ezek az árnyalatok nagyon világosak, így erősítenek is - ha valaki épp ezért nem szívesen viseli, akkor érdemes ilyen színű kiegészítőket beszerezni."

Lazán, sportosan

A sportos farmert igazán csajossá teszi néhány rózsaszín ruhadarab. Ebben a kombinációban az a jó, hogy minden kék farmerhez passzol a rózsaszín.

1. Farmer - Levi's, 2. Póló - Mango 6.995 forint, 3. Blézer - Zara 15.995 forint, 4. Nyaklánc - H&M 3.490 forint, 5. Táska - F&F 3.290 forint, 6. Bagatt

Romantikusan szexi

Miért ne öltözhetnél romantikus hősnőnek a mindennapokban? A sztárok, például Jessica Alba is rendszeresen kombinálják feketével a pasztellrózsaszínt, mi pedig imádjuk ezt a duót! 

1. Hajpánt - H&M 2.990 forint, 2. Top - Mango 4.995 forint, 3. Karkötő - H&M 1.290 forint, 4. Bőrdzseki - Stradivarius, 5. Szoknya - H&M 8.990 forint, 6. Szandál - Zara 13.995 forint

Irodába is tökéletes

A pasztellrózsaszín visszafogott, ugyanakkor nőies szín, így munkahelyi viseletnek is tökéletes. Társítsd bátran fehérrel, szürkével is, nem nagyon lőhetsz mellé!

1. Kabát - Zara 29.995 forint, 2. Táska - Bijou Brigitte 24,95 euró, 3. Nyaklánc - Bijou Brigitte, 4. Felső - F&F 5.290 forint, 5. Cipő - Tamaris 49,99 font, 6. Nadrág - H&M 3.990 forint