Kirámolták Orosz Barbara lakását. A tévésnek jó néhány értéke eltűnt. Barbi azt állítja, macskájának köszönheti, hogy ennyivel megúszta.

A Stella névre hallgató házi kedvenc természetesen otthon volt, amikor Barbihoz betörtek. Kiosont a lakásból, és hangos nyávogással jelzett a szomszédoknak.

Forrás: Facebook/Orosz Barbara

"Akinek nincs cicája, nem értheti ezt... Sőt mostanáig én sem tudtam, milyen különleges kötelék alakulhat ki gazdi és cicus között, de most kiderült, ugyanis Stella az eset óta folyamatosan járőrözik. Ráadásul tényleg ő riasztotta a szomszédokat. A macskám tudniillik kisurrant a bejárati ajtón, leszaladt az alattam lakó szomszédomhoz, és addig nyávogott az ajtaja előtt, amíg ki nem nyitották neki az ajtót. Így vették észre aztán, hogy tárva-nyitva van a lakásom ajtaja. Azonnal hívtak, hogy baj van, és mire hazaértem, már a rendőrök is megérkeztek, de addigra a fél ház a nyitott lakásomat őrizte, akiknek ezúton is nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget, a riasztást, a gyors intézkedést és az odafigyelést. Nagyon jó érzés része lenni egy ilyen figyelmes lakóközösségnek, és tudni, hogy a rend őrei vigyáznak ránk. De a nap igazi szuperhőse az én kicsi Stellám, aki az eset után egész éjjel nem aludt, őrködött, vigyázott rám"árulta el a büszke gazdi a Blikknek.

Barbi - aki legjobban a tévéjét sajnálja - persze a lakása védelmét ezentúl nem cicusára alapozza, megerősítették a biztonsági rendszert és kamerákat szereltettek fel.