2013 decemberében a Life.hu közzétett egy felhívást: Küldd be újévi fogadalmadat, segítünk megvalósítani. Albert Kinga megírta nekünk, hogy miután felgyógyult a mellrákból és véget ért a kemoterápiás kezelése, úgy döntött, feláll, újra erőre kap és áprilisban teljesíti a Telekom Vivicittá futóverseny egyik távját. A Life.hu végigkövette felkészülésének minden pillanatát és sztárszerzőinksegítettek neki, hogy elérje célját - és megcsinálta!

Nagy nap volt a mai, Kingának sikerült teljesítenie a Telekom Vivicittá 10 kilométeres távját. Bár voltak nehéz pillanatai a felkészülés során, kitartott, segítői - Gajdos Tamás és Kropkó Péter - pedig mindvégig támogatták. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bár Kinga nagyon sokat edzett, izgalommal állt a Telekom Vivicittá Városvédő Futás rajtjához. A Life.hu szerkesztőségének tagjai pedig mindvégig ott voltak vele, szurkoltunk neki és bátorítottuk. 

/1404/Renge2014413165729

A futás után Kinga arról beszélt, hogy nagyon jól érezte magát a megmérettetés közben, hatalmas álma vált valóra. Az edzések során megtanulta, nincs lehetetlen és a felkészülés csak még ellenállóbbá, kitartóbbá és küzdőképesebbé tette. És titokban azt is elárulta, ezzel még koránt sincs vége: új célt tűzött ki maga elé.... Gratulálunk Kinga! Megcsináltad! 

Parádés rekorddal köszöntötte a tavaszt a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás
Csodálatos tavaszi futóünnepet hozott a  29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás, mely minden korábbi részvételi rekordot megdöntött. Az elmúlt évi létszámhoz képest idén 5100-al tovább nőtt a mezőny, összesen 20750 nevezést regisztráltak az eseményt rendező Budapest Sportiroda munkatársai. Egy év alatt egyharmados növekedés és ezzel  ez a verseny minden idők második leglátogatottabb szabadidő sport eseménye Magyarországon, a top listán csak a tavalyi SPAR Maraton áll előtte,  21930 futó regisztrációjával!
Magyarország összesen 770 településéről neveztek futók az eseményre.
57 ország képviseletében több mint ezer külföldi is jelentkezett (a legtöbben a félmaratonin). Egészen távoli vidékekről is érkeztek nevezések, többek közt Azerbajdzsánból, Bolíviából, Pakisztánból, Vietnámból, Venezuelából. A legtöbb, száznál is több külföldi Horvátors zágból és Angliából indul Budapestre.