Nánási Mici lábai előtt hever édesapja

járás családi fotó Nánási Pál játék tanulás Ördög Nóra kócos Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édes pillanatot sikerült megörökíteni Nánási Paliról és a kócos hajú kis Miciről.

Micsoda családi idill! A Life.hu sztárszerzője a fűben heverészik, kislánya, Mici pedig ügyesen megtámaszkodik a lábánál. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Ördög Nóra és Nánási Pál gyermeke most kacérkodik a járással. „A kis kócos és én" – ezt a címet kapta a fotó, amelyen egyértelműen látszik, hogy apa és lánya sugárzik a boldogságtól. A képet IDE KATTINTVA tudjátok megnézni!

Forrás: nanasi.hu

Mádai Vivien Cipruson süttette terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20140414-madai-vivien-az-mtva-musorvezetoje-cipruson-nyaral-kedvesevel-akivel-elso-gyermeekuket-varjak.htmlA csinos kismamát párja egy romantikus úttal lepte meg, ahol Vivien a tengerparton napoztatta gömbölyödő pocakját.Család--Ismét várandós Katalin hercegnő? http://www.life.hu/csalad/20140413-katalin-hercegno-babat-var-vilmos-herceg-szolta-el-magat.htmlHatalmas érdeklődés övezi Katalin, Vilmos és az egyre cukibb kicsi György herceg új zélandi utazását. A Daily Mail információi szerint azonban elképzelhető, hogy hamarosan bővül a család. Persze, ez egyelőre csak találgatás... Család--Világszenzáció lehet a zseniális magyar találmányhttp://www.life.hu/csalad/20140411-a-zsenialis-magyar-talalmany-a-minibrake-vilagszenzacio-lehet.htmlA távirányítással működő MiniBrake megvédi a gyerekeket biciklizés közben. Magyar fejlesztők dolgozták ki, most pénzt gyűjtenek a gyártására.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.