L.L. Junior megdöbbent a gólyahír hallatán

TV2 döbbenet babavárás Édes Élet várandósság L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Junior nagyon megdöbbent, amikor megtudta, Csilla öccse, Tomi teherbe ejtette a barátnőjét.

A gólyahírt a zenész a TV2 Édes élet című műsorában kommentálta. Junior szerint még ők maguk is
fiatalok, bizonyos helyzetekben életképtelenek, így nem tud őszinte szívvel gratulálni nekik. Tomi azonban elmondta, hogy akarták a gyereket, meg szeretnék tartani, és majd a felnevelése közben ők is sokat érnek, változnak.

Egyéves lett Ördög Nóra kislánya, Micihttp://www.life.hu/csalad/20140506-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-mici-egyeves-lett.htmlHogy rohan az idő... Mintha még csak most újságoltuk volna el nektek, hogy megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici, most pedig már az első szülinapját ünnepli a család.CsaládOrigoKislányt várnak Hujber Feriékhttp://www.life.hu/csalad/20140430-hujber-feri-szinesz-es-felesege-cynthia-kislanyt-varnak.htmlHujber Feri és felesége, Cynthia februárban jelentették be, hogy babát várnak. Mostanra az is kiderült, hogy milyen nemű lesz a kicsi. CsaládOrigoBabát vár Mészáros Antóniahttp://www.life.hu/csalad/20140428-meszaros-antonia-az-atv-musorvezetoje-babat-var.htmlAz ATV műsorvezetője, Mészáros Antónia elárulta a nézőknek, hogy kilenc hónapos terhes, ezért szülési szabadságra megy. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.