fitneszedző fitneszlady kislány család ultrahang Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ultrahangos vizsgálaton járt Béres Alexandra a családjával, ahol kiderült, Pankának kishúga érkezik.

A fitneszkirálynő nemrég a Life.hu-nak elárulta, hogy miért döntött a családbővítés mellett. Legutóbb ultrahangos vizsgálaton jártak, és most nagy az öröm, ugyanis kislányuk lesz, amire Szandi férje, Krisztián és Panka is vágyott.

Forrás: Flow PR

„A család a napokban együtt ultrahang-vizsgálaton járt. Szandi úgy döntött, elhívja Krisztiánt és a kis Pannát is arra a vizsgálatra, amikor megmondják, hogy kislánya vagy kisfia születik. Előtte azonban megkérdezte őket, hogy mire vágynának. Krisztián azt mondta, hogy kislányt szeretne, hogy hozzon haza egy ugyanilyet, mint Panna. Panna azt mondta, hogy ő is kislányt szeretne, de ha véletlenül kisfiú lesz, azzal sincs gond, csak nem szeretne focizni. Szandinak mindegy volt! Kislánynak és kisfiúnak is nagyon örült volna! Számára csak az a lényeg, hogy egészséges legyen! A doktornő elárulta nekik, hogy kislányt hord a szíve alatt" – írta közösségi oldalán Szandra, valamilyen rejtélyes okból kifolyólag egyes szám harmadik személyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.