Egyre jobb az idő, ideje előszedni a napszemüvegeket. Bevallom őszintén, én valamiért nem vagyok nagy rajongója ennek a kiegészítőnek, pedig nem ártana sokkal jobban megbarátkoznom vele. Végül is ha belegondolunk, egy jól megválasztott szemüveg szinte öltöztet. 

Nekem viszonylag sok napszemüvegem van, főleg azok a "normál" fajták, amelyek megtetszettek a különféle divatmárkák boltjaiban, és nem is kerülnek sokba. Igazán minőségi, dizájner darabom csak egy van, az is csak azért, mert egy párizsi divatbemutatón kaptuk ajándékba a cégtől, akinek modellkedtünk aznap.

Forrás: Takács Nóra

Kevés dolgot utálok jobban annál, mint amikor valaki magán tartja a napszemüvegét és úgy beszél hozzám, vagy bárkihez. Talán innen ered, hogy nem igazán hordom, mert folyton föl-le veszem, mert nem akarok soha illetlennek tűnni... Szóval idővel inkább bedobom a táskámba, mert zavar, hogy folyton azzal vacakolok.

Most megmutatok néhányat közülük, bár érzésem szerint még nem találtam rá a megfelelő darabra, ami tökéletesen illik hozzám. Talán azt nem lenne kedvem leevenni 2 perc után.