Nem domborodik Conchita Wurst tornadressze

Forrás: Facebook/Conchita Wurst -
Miley Cyrus klub Eurovíziós Dalfesztivál London Conchita Wurst előadás Lady Gaga dressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy ikonikus londoni klubban lépett színpadra parányi ruhácskájában, amely gyanúsan lapos volt ott, ahol domborodnia kellett volna.

Csak idő kérdése volt, mikor áll a londoni G-A-Y klub színpadára Conchita Wurst. Igen, éppen oda, ahol anno Lady Gaga lepte meg a nagyérdeműt egy meztelen performansszal, és amelyet Miley Cyrus is útba ejtett koncertturnéja alatt a maga módján.

Forrás: Facebook/Conchita Wurst

Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese egy aprócska dresszben állt a porondra, amely nem rejtette el karcsú alakját és hosszú, kecses lábait. És azt sem, mennyire gyanúsan lapos a ruhadarab ott, ahol elvileg nem kéne annak lennie. Persze ez a lényegtelen információ abszolút hidegen hagyta a tomboló közönséget, aki virággal és konfettizáporral ünnepelte a 25 éves énekes(nő)t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.