A VIVA TV és a Comet-gála bájos műsorvezetője hazánk legismertebb tervezőinek showroomjaiban próbálta fel az egyedi ruhákat, amelyeket a színpadon visel majd.

Iszak Esztiidén is gőzerővel készül a június 11-i VIVA Cometre, amelynek egyik műsorvezetője lesz – már negyedszer. Eszti ennek kapcsán látogatott el Lendvai Lilla stylisttal a legmenőbb hazai fiatal tervezőkhöz - egyebek mellett a USE Unused, Anda, Elysian, Maura, Daige és Szegedi Kata showroomjaiba. Itt a legújabb kollekciókból válogatták ki a megfelelő darabokat, amelyekben a díjátadó műsorvezetőjeként színpadra lép. 

Forrás: RedLemon

„Inkább az extrémebb ruhákat szeretem anyag és forma szempontjából is"– mesélte Eszti két egyedi darab felpróbálása között, hozzátéve, hogy az utóbbi időben a pasztell és púderszíneket tartja a legizgalmasabbnak. „Ebben a szezonban a púderes árnyalatok hódítanak, aminek nagyon örülök, mert szívesen viselem őket. Évek óta pedig abszolút kedvenceim a maxiruhák, maxiszoknyák, stílustól függetlenül" - mondta a műsorvezető, aki kiskora óta a divat megszállottja.

Forrás: RedLemon

Eszti azt is elárulta, hogy az utóbbi időben jóval bevállalósabb a ruhaválasztásnál, mint korábban, így az idei Cometen minden eddiginél szexibb darabokra számíthatunk a csinos műsorvezetőtől, aki öt különböző szettben látható majd a rendezvényen. „Hosszú ruhát mindenképpen viselek majd, ami számomra nagy öröm, de elárulom, hogy idén is készülünk olyan szettel, ami egy kicsit többet mutat belőlem a megszokottnál" - titokzatoskodott Eszti, aki hozzátette, hogy kedvesének leginkább elegáns, testhez simuló ruhákban tetszik.

Forrás: RedLemon

„A Comet egy specifikus rendezvény, ahol úgy kell látványossá varázsolni a műsorvezetőket, hogy minden perspektívából látható legyen az egyedi styling. Az is kihívás, hogy stílusban is többféle oldalát kell megmutatni a műsorvezetőknek, ezért tervezőket bevonva koncepcionálisan építjük fel az öltözékeket. Ebben az évben több próbakör után a következő tervezőket választottuk ki Iszak Eszter számára. Elysian, végtelen nőiességével, a legszebb korokat idéző formákkal és letisztultsággal, Anda Emília, a tőle megszokott bravúros megoldásokkal, USE a modern, építészeti pontosságú tervezéssel, Maura a szárnyaló kreativitással" – mondta Lendvai Lilla stylist, aki évek óta öltözteti a Comet műsorvezetőit.

Forrás: RedLemon
VIVA Comet a legnagyobb sztárokkal június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában!