Kelly Clarkson szülés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életet adott első gyermekének a gyönyörű énekesnő.

Kelly a Twitteren jelentette be, hogy megérkezett a kislánya.

Forrás: AFP

„A kislányunk, River Rose Blackstock június 12-én érkezett! Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat! Brandon és én a fellegekben járunk!! :)" - posztolta a sztár.

Stohl András elfelejtett sírni kisfia születésekorhttp://www.life.hu/csalad/20140613-stohl-andras-szinesz-kisfia-megszuletett-a-kispapa-remekul-helytallt-vajudo-felesege-mellett.htmlMegszületett Stohl András kisfia, Bandika, aki a családban máris sztár, hiszen mindenki rá kíváncsi. A büszke édesapa remekült helytállt vajúdó felesége mellett.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huFésűs Nelly rettegett a genetikai vizsgálattólhttp://www.life.hu/csalad/20140613-fesus-nelly-szineszno-tul-van-a-terhesseg-alatti-genetikai-vizsgalaton-fellelegezhet-kislanya.htmlNehéz napokon van túl Fésűs Nelly, aki nemrég kapta kézhez kisbabája genetikai vizsgálatát.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huKirály Viktor még nem gondolkozik családalapításonhttp://www.life.hu/csalad/20140613-kiraly-viktor-enekes-bar-odavan-kedveseert-beaert-a-csaladalapitason-meg-nem-gondolkodik-az-enek.htmlAz ének iskolája lelkes tanára oda volt a kis nebulókért, akiket a gondjaira bíztak, de azért óvatosan nyilatkozik, ha a családalapításról faggatják.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.