Az egykori Nagy Ő 90 napos diétát tart. Összesen 20 kilótól szeretne megszabadulni.

Bár Molnár Anikó néhány hónapja még azt mondta, őt nem érdekli a súlya, korábban pedig büszkén vállalta idomait egy-egy fotózás kedvéért is, most mégis leadna jó néhány kilót. Az egykori valóságshow-hős húsz kilótól szeretne megszabadulni – írja a Bors

Forrás: Facebook/Karma Televízió

„Megérkezett a nyár, és a hőséget sokkal nehezebben viseli egy duci ember. Mondhatnám úgy is, hogy nem éppen komfortosan. Télen könnyebb a helyzet, szó szerint melegíti az embert a háj" – vicceskedett Anikó, aki sajnálja, hogy nem fér bele kedvenc ruháiba és ékszereibe.

„A merev karperecek nem csúsznak fel a csuklómra, és a gyűrűimet sem tudom felhúzni az ujjaimra. Márpedig rengeteg gyönyörű holmim van, így inkább a diétát választottam. Mondjuk úgy, hogy meguntam a duciságot, és egy kis változásra vágyom" – árulta el az egykori Nagy Ő, aki elhatározta, hogy végigcsinálja a 90 napos diétát.

„Lényege a rendszer. Egyik nap csak gyümölcsöt eszik az ember, míg a másikon csak fehérjét, keményítőt vagy szénhidrátot. Szerintem ez ideális diéta, és legalább tíz kiló súlyvesztéssel járhat, ha három hónapig kitartóan végigcsinálja az ember. Én végig fogom" – jelentette ki Anikó, aki a diéta mellett rendszeresen konditerembe is eljár.