Teo és Alexa a ValóVilág6 falain kívűl is jó barátnők maradtak, ezért elhatározták, együtt fekszenek kés alá, hogy valóságos retusáláson essenek át.

 

A lányok szinte elválaszthatatlanok, ezért nem is volt kérdéses, hogy ott lesznek, amikor a másik átalakul – írja a Blikk

Forrás: RTLKLUB

„Nekem nagyon pici a szám, ami évek óta zavar, ezért korábban már kétszer is volt hialuronsavas szájfeltöltésem, amit szintén plasztikai sebész, dr. László Zsolt csinált. Ezért fordultam most is hozzá, mert benne maximálisan megbízom" – kezdte Alexa, aki mindig is olyan ajakra vágyott, mint amilyen Angelina Jolie-é. „A probléma csak az volt, hogy néhány hét után felszívódott a hialuronsav, és mert nem volt tartós, nem vált be. Most valami véglegeset akarok, ezért azt beszéltük meg a dokival, hogy most egy új technológiával tölti majd fel a számat, amelyet még nem sokan ismernek itthon. Már nagyon várom" – mondta Alexa, akinek a villában Teo lett a legjobb barátnője, és ő is vele tartott a konzultációra.

„Úgy gondoltam, vagy most vagy soha. Nekem mindig is tetszettek a nagy cicik, sokaknak tetszenek, és szerintem többen megnéznek majd az utcán, ha nagyobb lesz a cicim. Bár azt nem mondhatom, hogy az én mellem túl kicsi lenne, de egy 480 köbcentiset el tudnék képzelni magamnak. Eddig még nem voltam sosem plasztikai sebésznél, de már csak az időpontra várunk, hogy belevágjunk Alexával" – mesélte Teo.