Czeizel Endre párja újra várandós

Forrás: TV2/Aktív -
genetikus testvér orvos várandós rák (betegség) terhes Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű orvos-genetikus kedvese nagy pocakkal jelent meg egy rendezvényen, Czeizel Endre pedig nem tagadja, hogy párja közös kisfiúk után újra teherbe esett. Az ügy azonban kacifántos, mint mondja...

Czeizel Endre 71 éves volt, amikor kisfia, Andriska 2006-ban megszületett. A legfrissebb hírek pedig arról szólnak, hogy a nemrég a rákot leküzdő genetikus nyolcéves kisfia testvért kap - írja a Best. A magazinnak azonban Czeizel doktor szűkszavúan nyilatkozott az ügyben.

Forrás: TV2/Aktív

„Ez egy nagyon bonyolult ügy! Teljesen más mint Andriska. Igen, a páromnak tényleg szépen gömbölyödik a hasa, de bonyolult" – mondta titokzatosan Czeizel Endre.

Stohl András tele van aggodalommal kisfia születése miatthttp://www.life.hu/csalad/20140619-stohl-andras-aggodik-hogy-nemreg-szuletett-kisfia-olyan-lesz-mint-o.htmlA legifjabb Stohl baba június elején jött világra. A színész azt vallja, sok öröm, de aggodalom forrása is ez...CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huA Pécsi Tudományegyetem is csatlakozott a dél-dunántúli női munkavállalók ügyét segítő kampányhozhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20140619-a-pecsi-tudomanyegyetem-is-csatlakozott-a-kampanyhoz.htmlA régiós elvándorlás megállítását, az egyetemistáknak, munkavállalóknak szóló lehetőségek megismertetését szolgáló együttműködés kiszélesítésén immár közösen dolgozik a Lépj és Maradj – Nők a Dél-Dunántúli régióért kezdeményezés és a Pécsi Tudományegyetem. A kampány részeként a felsőoktatási intézmény saját karrier-tanácsadási és munkalehetőségei bemutatásával, valamint közös programok kialakításával szeretné a régió munkaerő-megtartó erejét növelni. HirdetésÍme, Jude Law 17 éves modell fiahttp://www.life.hu/csalad/20140618-jude-law-modell-fia-rafferty-law-modell.htmlRafferty Law a csalfa színész Sadie Frosttal kötött házasságából született legidősebb gyermeke. Még 18 éves sincs, máris az egyik legrangosabb modellügynökség, a Select Model Management szerződését tudhatja maga mögött.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.