Kendall Jenner fesztivál Kate Bosworth Alessandra Ambrosia Cressida Bonas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július elején itthon is beindul a fesztiválszezon, a világsztárok azonban már kibulizták magukat a Coachella és a Glastonbury koncertjei alatt. Ha tanácstalan vagy, mit viselj a VOLT-on, vagy a Balaton Soundon, lesd el a hírességek trükkjeit - ők így rakják össze a fesztiválszetteket. 

Cressida Bonas

Harry herceg exe nem az a tűsarkús típus. Még szerencse, mert viccesen festett volna topánkában a Glastonbury fesztivál esős, saras koncerthelyszínein. Cressida gumicsizmát és falatnyi sortot választott, arra pedig ügyelt, hogy legyen nála melegebb ruha is.

1. Top: Mango, 2. Pulcsi: Levi's, 3. Napszemüveg: Bijou Brigitte, 4. Sort: Bershka, 5. Táska: New Yorker, 6. Gumicsizma: Hunter Office Shoes Forrás: --

A Life.hu tippje

Fesztiválok alatt érdemes olyan táskát választanod, ami kényelmes és nem zavaró, így egy trendi hátizsák vagy egy oldaltáska tökéletes lesz.

Kendall Jenner

Kim Kardashian hugicája a takar is, meg nem is ruhákat szereti a legjobban. A magas derekú farmer az idei nyár kötelező eleme, a nyári csizma 2014-ben is trendi, ám a kedvencünk a laza szövésű kimonó.

1. Top: New Yorker, 2. Nyaklánc: Mango, 3. Kimonó: H&M, 4. Csizma: Bata, 5. Sort: New Yorker, 6. Táska: H&M Forrás: --

A Life.hu tippje

Próbálkozz az idei szezon kulcsdarabjával, a crop toppal. Ha a nadrág dereka kellően magas, akkor egy kevés pluszsúly simán eltűnhet. De tényleg csak egy kevés!

Alessandra Ambrosio

A Victoria's Secret modellje imádja a Coachella fesztviált - volt, hogy szupermini sortban bulizta végig a napot, máskor pedig maxiruhát húzott és etnó stílusú kiegészítőkkel spékelte meg a szettjét. Persze a maxiruha nem a legkényelmesebb viselet, ha sár van, ám egy forró éjszakán bátran próbálkozz vele, persze lehetőleg ne hófehéret válassz.

1. Napszemüveg: Ray-Ban, 2. Ruha: Mango, 3. Karkötő: I am, 4. Táska: H&M, 5. Fülbevaló: I am, 6. Szandál: Deichmann Forrás: --

A Life.hu tippje

Az etnó stílus a fesztiválok egyik kötelező eleme: a sárga, piros és barna árnyalataival, a toll és a fa ékszerekkel sosem lőhetsz mellé.

Kate Bosworth

Rövid overallt vagy miniruhát bátran viselhetsz a fesztiválon is. Ez is lehet laza viselet, csak az anyagválasztásra figyelj: hanyagold a túl elegáns, selyem, muszlin darabokat - válassz inkább vékony pamutból vagy lenből készült ruhákat.

1. Hajpánt: H&M, 2. Hajgumi: Six, 3. Napszemüveg: Mango, 4. Cipő: Gap, 5. Táska: Mango, 6. Ruha: Zara Forrás: --

A Life.hu tippje

Virágözön és romantikus szett a fesztiválon - miért ne? Ez az a hely, ahol a virágokkal bőségesen kirakott hajpánt sem ciki - viseld bátran!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.