Modellszerződést ajánlottak egy amerikai bűnözőnek

Forrás: Facebook/Stockton Police Department -
bűnöző modellkedés lőfegyver szerződés visszaélés Amerika ügyvéd bíróság karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen is csak Amerikában fordulhat elő: Jeremy Meekst lőfegyverrel való visszaélés miatt tartóztatták le. Nem sokkal ezután egy több ezer dolláros szerződést kapott egy modellügynökségtől és nők milliói rajonganak érte. Tényleg ennyire a rosszfiúkra bukunk?

Érdemes megjegyezni Jeremy Meeks nevét és arcát – lehet, hamarabb viszontlátjuk valamelyik nemzetközi reklámban, mint gondolnánk.

Forrás: Facebook/Stockton Police Department

A lőfegyverrel való visszaélés vádjával letartóztatott férfi rendőrségi fotóját nők milliói lájkolták, amely hamar feltűnt a Blaze Models nevű ügynökségnek – le is csaptak egy 30 ezer dolláros szerződéssel a bűnözőre.

A BuzzFeed a TMZ-re hivatkozva arról is beszámolt, hogy Mr. Meeks ügyvédje külön kérte a bíróságot, hogy védence hadd viselhessen civil ruhát a tárgyaláson – hátha kedvezőbben befolyásolja a bíró döntését, amikor egy jól öltözött úriember felett kell ítélkeznie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.