Wamp! Iszak Eszti hollóasszonnyá változott

Forrás: Facebook/Iszak Eszter/Oleg Borisuk -
WAMP holló extrém Iszak Eszter fekete-fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb extrém fotósorozatot készítettek Iszak Esztiről, akit még ilyen vadnak sosem láthattunk.

Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb Iszak Eszti Donatella Versaceként, James Bondként, orosz babalányként és Szent Madonnaként pózolt. Most pedig szexi fekete-fehér wamp fotósorozaton láthatjuk viszont. A felvételeken az angyali külsejű műsorvezető vadabb arcát mutatta meg, és be kell látni, ez is jól áll neki. Az extrém képet Oleg Borisuk készítette. Íme:

Forrás: Facebook/Iszak Eszter/Oleg Borisuk
Epres Panni személyes tárgyaik alapján ítéli meg a szépségekethttp://www.life.hu/bulvar/20140704--epres-panni-a-miss-balaton-2014-szepsegverseny-versenyzoit-szemelyes-targyaik-alapjan-iteli-meg.htmlArra egészen biztos nem számított a Miss Balaton 2014 szépségverseny harminckét legszebb versenyzője, hogy nem csak a külső és belső értékeik, hanem személyes tárgyaik is számítanak mag megítéltetésükkor.TV + BulvárOrigoTovább haknizik Alekosz a cikis Facebook-sztorivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140706-alekosz-a-valovilag-gyoztese-mark-zuckerberg-facebook-levelezes.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alekosz hadat üzent a Facebooknak és Mark Zuckerbergnek, mondván hadd legyen már 5000-nél több ismerőse. Lécci!TV + Bulvár--Győzike eladja a házat, így milliókért tanulhat külföldön Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20140706-gaspar-gyozo-gyozike-lanya-gaspar-evelin-milliokert-tanul-kulfoldon.html"1999 óta azért küzdök és dugdosom a pénzt a párnám alá, hogy Evelin egyszer külföldön tanulhasson és élhessen, hogy oktatásban részesüljön, amivel nagy karriert futhat be" – mondta Győzike a Blikknek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.