Bár még csak július közepe van, Párizsban már javában zajlik a 2014-es őszi-téli kollekciókat felvonultató haute couture divathét. A legnagyobb divatházak már bemutatták azokat a darabokat, amelyek nagyban meghatározzák majd a következő szezonokat. Persze a nagy eseményből a világsztárok sem maradhattak ki!

Tollak és flipflop-papucsok a Chanelnél

Karl Lagerfeld ismét merész darabokkal rukkolt elő: a kollekciót a tollak, a sötét brokátanyagok és az ezektől merőben eltérő flipflop-papucsok alkotják. A kifutón ott volt Kendall Jenner is, akit úgy tűnik, egyre jobban elfogad a divatszakma.

Forrás: AFP

Pasztellmánia Giambattista Valli kollekciójában

Kedvenc tervezőnk ruháiban ismét csak gyönyörködni tudtunk. A kollekciót ezúttal a pasztell ezer árnyalata uralta, de nem hiányozhattak a nagy szoknyák, a virágok, a csíkok és a fejpántok sem.

Forrás: AFP

Alexis Mabille-nél a karcsú derékon a hangsúly

A francia tervező legújabb darabjait a karcsúsított derékmegoldások és a rejtett fűzők jellemzik.

Forrás: AFP

Harmonikus megoldások a Diornál

Hímzett selyemruhák, kabátok, labdaszoknyák, sok-sok fehér és cukorszínek alkotják Raf Simon belga tervező darabjait.

Forrás: AFP

Harcosnők az On Aura Tout Vu kollekciójában

Futurisztikus darabok jellemezték az On Aura Tout Vu bemutatót - az egész olyan volt, mintha az ember a Trónok harcába csöppent volna.

Forrás: AFP

Aszimmetrikus megoldások és csupasz combok Versacénál

Angelina Jolie legendás combvillantása a 2012-es Oscar-gálán is Versacéban történt - talán ez a momentum ihlette a márka legújabb kreációját? Szerintünk igen!

Forrás: AFP, Northfoto

Játékos sikk Schiaparelli módra

A márka második kollekciója épp félúton van a játékos kreativitás és a szigorú határvonalak között. Az 1940-es évek vállmegoldásait idéző darabok színben is igen játékosak, a kollekcióban pedig számtalan miniboleró fellelhető. 

Forrás: AFP

A legstílusosabb sztárok a párizsi divathéten

Jennifer Lawrence, Charlize Theron, Emma Watson mindannyiran aktív résztvevői a divateseményeknek. Természetesen ők is tökéletes szettekben jelentek meg a bemutatókon - íme!

/1407/A_leg201478181742