Stílusosak és gyönyörűek - Lesd el a focistafeleségek szépségtrükkjeit!

Sara Carbonero focivébé fociVB Yolanthe Sneijder-Cabau Jourdan Dunn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leghíresebb és legstílusosabb focistafeleség kétség kívül Victoria Beckham, ám senki ne higgye, hogy az egykori énekesnő mögött nem állnak sorba a trónkövetelők. Íme három szexi WAG, akiknek még stílusuk is van!

A kényelmes, trendi outfitek híve: Sara Carbonero

A gyönyörű spanyol riporternő évek óta ott van a legszebb focistafeleségek között, ez pedig a szülése után is így maradt. Iker Casillas kedvese egy angyali jelenség - csodaszép és stílusos. Imádja a farmer-fehér póló-bőrdzseki párosítást, és rajong a csizmákért is. Ruhatárát többnyire a földszínek alkotják.

Forrás: AFP, Instagram/Sara Carbonero

Sara a sminkelést sem viszi túlzásba, de minek is tenné, amikor egy leheletnyi makeup is elég neki. Hihetetlenül élénkzöld szemeit mindössze egy kis fekete szemceruzával kontúrozza, dús ajkaira pedig szívesen visz fel élénk, matt rúzsokat. A frizurájával sosem bíbelődik: általában laza hullámokban viseli barna fürtjeit.

Forrás: AFP

Sikkes és szexi - Jourdan Dunn

Az angol válogatott tagja, Daniel Sturridge modell barátnője abszolút tudja, mit és mikor kell viselni. Sarával ellentétben neki lételeme a magas sarkú, a testhez álló ruha és a sok élénk szín, de megteheti, hiszen minden csodásan áll neki. Ezt a Victoria's Secret fehérneműcég is felfedezte, így nemrég ő is angyalszárnyakat kapott.

Forrás: AFP

Az öltözködésben imádja az extrém darabokat, sminkben azonban inkább a visszafogottra voksol az angol szupermodell. Természetes szépségét nem fedi el erős szemfestéssel és rengeteg alapozóval: kedvence a nude ajakrúzs és a látványos szempillák. Mostanában a korábbinál kicsit világosabb ombre hajat visel, ami remekül áll neki!

Forrás: Northfoto, AFP

A divatmániás - Yolanthe Sneijder-Cabau

Bár a hollandok sem lesznek idén vb-győztesek, Wesley Sneijder örülhet, hogy ilyen gyönyörű felesége van. A spanyol gyökerekkel is rendelkező holland szépség filmes karrierje is beindult: tavaly Mark Wahlberggel játszott a Pain & Gain című moziban. Yolanthe egyébként imádja a divatot: rendszeresen megmutatja legújabb szerzeményeit Instagram oldalán. Ha klasszikus farmer-póló szettet visel, akkor is választ valami extrát: egy kalappal vagy egy feltűnő ékszerrel szívesen feldobja megjelenését.

Forrás: AFP

Szinte mindegy, hogy sminkeli ki magát, Yolanthe rajong a klasszikus tűzpiros körmökért. Jól is áll neki ez a nőcis szín, ehhez kétség sem férhet!

Forrás: Instagram/Yolanthe Sneijder-Cabau

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.