Nemrég azt írtuk, a 17 éves belga Axelle Despiegelaere megfogta az isten lábát: álommunkát kapott a világ egyik legnagyobb kozmetikai cégétől. Ma viszont már az a hír, hogy felbontották vele a szerződést.

Csütörtökön robbant a hír hogy egy 17 éves belga lányt szerződtetett le a cég, akit a belga-orosz focimeccsen szúrtak ki maguknak. Nem ő volt az egyetlen, akit egy meccsen találtak meg a szépségipar képviselői. Pamela Anderson szintén így járt sok-sok évvel korábban. A lány a fodrászati divízió modellje lett kedden, pénteken viszont már fel is bontották vele a szerződést.

Forrás: AFP/Martin Bureau

Ahogy az Origo.hu is írja, a szurkolóból lett modell elkövette azt a hibát, hogy a Facebookjára posztolt egy fotót, amelyen egy általa elejtett antilop mellett puskával pózol. Állítólag a kép egy évvel ezelőtt készült, és ezzel csak hangolt az USA-Belgium meccsre. A fénykép hatalmas vihart kavart szerte a világon. Pénteken több külföldi portálon jelent meg a hír, hogy a lánnyal felbontotta a szerződést a kozmetikai cég. A Life.hu kereste a L'Oreal Magyarország PR menedzserét is, de a cég képviselője egyelőre nem tudott hivatalos tájékoztatást adni a belga szőkeséggel kapcsolatban. A Buzzfeed.com-on megjelent anyagban viszont az áll, hogy a L'Oreal Belgium dolgozott csak együtt vele egy egyszeri közös projekten, amely arról szólt, hogy a közösségi oldalon jelenik meg kampányuk az ő főszereplésével. A 17 éves tini nem tartozott a cég szépségnagykövetei közé.