Nyáron a naptáradban egymást érik a jobbnál jobb programok, ám nincs időd munka után hazaugrani? Spórolj az időddel! Trükkös alapszettjeinkkel akár az irodai mosdóban is az este királynőjévé változhatsz - ismerd meg az összeállítást, ami mindenhová passzol!

Egy jól felépített ruhatár alapdarabjai minden élethelyzetben megállják a helyüket: egy klasszikus szabású sötétkék farmer és egy fehér póló az elfoglalt nyári napokon is remek választásnak bizonyulnak. Ahhoz, hogy bírják az egész napos gyűrődést, érdemes tartós darabokat beszerezned. Ha sikerült megtalálnod a tökéletes farmert és az unalmasnak hitt fehérrel is kibékültél, csak pár kiegészítőre van szükséged, hogy mindig alkalomhoz illő legyen a megjelenésed. Hogyan trükközhetsz néhány kiegészítővel? Megmutatjuk.

Az alapdarabok

Fehér póló: H&M, 1.990 Ft, Farmer: Zara, 9.995 FtForrás: --

Indulhat a nap!

Kezdd a napod egy dress code barát összeállítással! A farmer-póló kombód mellé válassz letisztult, ám meghatározó kiegészítőket. Az arany-fekete színkombináció mindig elegáns megjelenést biztosít.

1. Blézer: Zara, 15.995 Ft, 2. Nyaklánc: Parfois, 3.795 Ft, 3. Táska: Mango: 8.595 Ft, 4. Szandál: H&M, 5.990 Ft, 5. Óra: Bershka, 4.595 FtForrás: --

Irány a város!

Színezd újra a szettedet! Egy divatos árnyalatokban pompázó nyaklánc az egyszerű alapszettet is feldobja, ezt érdemes nude vagy pasztell kiegészítőkkel ellensúlyoznod.

1. Táska: Zara, 3.995 Ft, 2. Nyaklánc: Statement, 3.595 Ft, 3. Öv: Pull&Bear, 1.395 Ft, 4. Szandál: Mango, 5.595 FtForrás: --

Fedezd fel (újra) magad!

Válts szigorú üzletasszonyból dögös konkvisztádorrá! A lágy pasztellt remekül kompenzálja a bőr és a csipke merész kombinációja. Fűszerezd meg a szetted egy élénk árnyalatú vagy izgalmas megoldású magas sarkú szandállal, és fedezd fel újra a benned rejlő hódítót.

1. Csipkebetétes bőrkabát: Bershka, 6.995 Ft, 2. Clutch: Stradivarius, 3.995 Ft, 3. Nyaklánc: Mango, 2.595 Ft, 4. Magas sarkú szandál: Zara, 7.995 FtForrás: --