Hát ez meg milyen címlap? Kylie-ról egy fekete pudli tépi le a bikinit

Forrás: Facebook / GQ Italia -
kutya címlap uszkár Kylie Minogue bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pimasz? Fura? Bizarr? Nem tudjuk eldönteni, milyen jelzővel illessük a GQ magazin olasz kiadásának legújabb címlapját. A fotón Kylie Minogue pucsit boldogan, miközben a popsijáról egy fekete pudli tépi le épp a bikinit.

Ez még semmi! Nézd meg, milyen az a popsi! Kylie Minogue legértékesebb testrészén valami nagyon furcsa - mintha megcsúszott volna a képszerkesztők keze...

Forrás: Facebook / GQ Italia

Az viszont teljesen biztos, hogy a címlap nem egyedi. Az eredeti kép egy naptejhez készült kézzel festett kampánykép az ötvenes évekből, amelyen egy kislány és egy kutya szerepel hasonló pozícióban. (Azért szívesen meghallgatnánk a művészt, aki értelmezi a képet.)

Forrás: Coppertone

A feledhetetlen kampányképet korábban már újragondolta az Esquire magazin is Carmen Electrával, illetve a Rolling Stone magazin Jim Carrey-vel.

Bizarr címlapokból nincs hiány

A Life.hu-n nem egy bizarr, furcsa vagy különleges címlapról írtunk már. Rendszeresek az olyan bakik, amikor - direkt vagy véletlenül - elcsúfítják a címlapon szereplő modellt. Így járt például szegény Miranda Kerr a Vogue borítóján. Az is előfordul, hogy túl széppé szeretnék alakítani a címlapmodellt, ilyenkor lesz botrányosan simára vasalt arca Kate Winsletnek vagy viaszszerű bőre Cindy Crawfordnak. Ha ennél is jobban érdekel a téma, ide kattintva plasztikázott címlapokról olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.