Pimasz? Fura? Bizarr? Nem tudjuk eldönteni, milyen jelzővel illessük a GQ magazin olasz kiadásának legújabb címlapját. A fotón Kylie Minogue pucsit boldogan, miközben a popsijáról egy fekete pudli tépi le épp a bikinit.

Ez még semmi! Nézd meg, milyen az a popsi! Kylie Minogue legértékesebb testrészén valami nagyon furcsa - mintha megcsúszott volna a képszerkesztők keze...

Forrás: Facebook / GQ Italia

Az viszont teljesen biztos, hogy a címlap nem egyedi. Az eredeti kép egy naptejhez készült kézzel festett kampánykép az ötvenes évekből, amelyen egy kislány és egy kutya szerepel hasonló pozícióban. (Azért szívesen meghallgatnánk a művészt, aki értelmezi a képet.)

Forrás: Coppertone

A feledhetetlen kampányképet korábban már újragondolta az Esquire magazin is Carmen Electrával, illetve a Rolling Stone magazin Jim Carrey-vel.

Bizarr címlapokból nincs hiány
A Life.hu-n nem egy bizarr, furcsa vagy különleges címlapról írtunk már. Rendszeresek az olyan bakik, amikor - direkt vagy véletlenül - elcsúfítják a címlapon szereplő modellt. Így járt például szegény Miranda Kerr a Vogue borítóján. Az is előfordul, hogy túl széppé szeretnék alakítani a címlapmodellt, ilyenkor lesz botrányosan simára vasalt arca Kate Winsletnek vagy viaszszerű bőre Cindy Crawfordnak. Ha ennél is jobban érdekel a téma, ide kattintva plasztikázott címlapokról olvashatsz.