fashion week címlap Photoshop Christina Aguilera Demi Moore Beyoncé kínos pillanat botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy a sztárok címlapfotói fényévekre vannak azoktól a nyers felvételektől, melyeket a stúdiókban készítenek róluk. A kisebb finomítások persze bocsánatos bűnnek számítanak, a drasztikus alakítások viszont már kevésbé. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában az elmúlt évek legkínosabb címlapfotóit mutatjuk be.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!


Simára vasalták Cindy Crawford arcát

Azzal mindenki tisztában van, hogy a magazinokban megjelenő fotók nem kevés utómunka végeredményei. Olykor a Photoshop nagymestereinek is meglódul a keze, nem is beszélve a fantáziájukról. Így az első ránézésre makulátlan fotó is inkább nevetségesnek tűnhet, mintsem irigylésre méltónak. A hírességeket azonban még ez sem zavarja, hiszen egy tökéletes címlapfotó a sztárság elengedhetetlen feltétele.

Forrás: www.vogue.co.uk
Forrás: www.vogue.co.uk

A legnevesebb divatmagazin angol számának címlapja minden bizonnyal a Vogue és egyben Victoria Beckham modellkarrierjének is a mélypontja. A világ egyik legszínvonalasabb lapja mindig kényes volt arra, hogy csak a legszebb és legdivatosabb hölgyek kerülhessenek a címoldalára. A Vogue-nál nem egy világsztár pályája indult, gondoljunk csak Imanra vagy a szőke, kék szemű bombázóra, Claudia Schifferre. A britek Victoriából azonban többet nem kérnek, köszönhetően a harmatgyenge címlapnak. Semmitmondó arckifejezés, bárgyú tekintet, mértéket nem ismerő retusálás. A végeredményt a szakma és az olvasók is középszerűnek nevezték. Csontsovány és elszabott testével a legkevésbé sem címlapra való, hangoztatták. Persze a közönség fanyalgása továbbra sem vette el Beckhamné kedvét attól, hogy szupermodellt játsszon.


Hová tűnt a modell térde?


A túlbuzgó képszerkesztők Beyoncét sem kímélték. Az énekesnő híres a nőiesen telt idomairól, ez azonban cseppet sem érdekelte a Harper's Bazaart. Beyoncéról egyszerűen lecsípték a felesleget, és combjait piszkafa vastagságúra retusálták.

Forrás: www.harpersbazaar.com
Forrás: www.harpersbazaar.com

A Photoshop őrületnek Demi Moore W magazinos címlapfotója is áldozatul esett. Teste aránytalanul vékony lett, de a legnagyobb szarvashiba az, hogy a színésznő bal lába egyáltalán nem kapcsolódik a csípőjéhez. Úgy tűnik, hogy egy furfangos ruha még a retusálás mágusait is képes zavarba ejteni.

Forrás: www.wmagazine.com
Forrás: www.wmagazine.com

Meglehetősen rosszul járt Kristen Stewart is, hiszen a buzgó képszerkesztők a fél bal karját leradírozták. Sovány vigasz azért, hogy a Glamour legalább képes volt mosolyt csalni a mindig komor színésznő arcára, ha csak a fotózás idejére is. Az bizonyos, a címlap láttán Stewart kisasszonynak arcára fagyhatott a vigyor.

Forrás: www.glamour.com
Forrás: www.glamour.com

Agyonretusálták Nicole Kidman arcát!


Bár Christina Aguilera képe kilóg a sorból, ez nem változtat azon a tényen, hogy a W magazin címlapjának a valósághoz nem sok köze volt. Az énekesnő meztelen testét selyemkendő és pár szál rózsa takarta. A meglepetés nem is ez, hanem az, hogy a címlapfotóról jó pár év és jó néhány kiló is lemaradt. Nyilván nem véletlenül. Míg egyesek szerint kifejezetten jól áll a sztárnak, hogy nem annyira gebe, a W magazin a voksát egyértelműen a sovány Christina mellett tette le.

Forrás: www.wmagazine.com
Forrás: www.wmagazine.com

A sort egy igazi csemegével zárjuk: Tom Cruise életének legkínosabb címlapfotójával. A színész egyszerűen nevetségesen nézett ki a W magazin címlapján. Bamba arckifejezés, műtetkók, festett szemek, körömlakk. A helyzeten még az őt körberajongó modellek sem segíthettek, sőt. Kétségtelen, a pálmát ez a címlap viszi! Ha kíváncsi vagy a magazinban megjelent képekre, kattints ide!

Forrás: www.wmagazine.com
Forrás: www.wmagazine.com

A magazin képeiért kattints ide!

Divatbotrányok: Kéjelgés a plakátokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-divatbotranyok-sorozatban-a-meresz-kampanyok-es-a-kejelges-szerepelnek-illetve.htmlDivatbotrányok: Milliárdos és filléres sztáresküvőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-divatbotranyok-eskuvo-sztar-modra-szerepel-benne-grace-kelly-celine-dion.htmlDivatbotrányok: Újra hódít a barokk stílushttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-heten-a-barokk-stilus-visszatereserol.htmlDivatbotrányok: Újra hódítanak a Dallas szettjeihttp://www.life.hu/legytrendi/20130117-divatbotranyok-a-dallas-cimu-sorozat-ikonikus-ruhai-ma-is-divatosak.htmlDivatbotrányok: Sztártébolydahttp://www.life.hu/legytrendi/20130110-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-britney-spears-drew-barrymore-es-macaulay.htmlDivatbotrányok: Férfias nőiességhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-divatbotranyok-nok-ferfias-ruhaban-ez-a-boyfriend-stilus.htmlDivatbotrányok: Sztárszabászathttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-vilagsztarok-plasztikai-mutetei-szerepelnek.htmlDivatbotrányok: Metroszexuális férfiakhttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-divatbotranyok-metroszexualis-ferfiak-akiknek-a-figyelemfelkeltes-a-fontos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.