Horváth Éva: "Futás közben születnek a legjobb gondolatok"

Forrás: facebook/Horváth Éva -
Irongirl Margit-sziget exbarát gondolatok Horváth Éva szerelem Kihívások Hétvégéje futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva annak idején kedvese miatt kezdett el futni, és bár a szerelem elmúlt, a futás szeretete megmaradt.

A műsorvezető öt éve fut rendszeresen. Bár számtalan sportot kipróbált az erőnléti edzésektől kezdve a jógáig, amit sosem tud megunni, az a futás - a Margit-szigeten. A műsovezető legközelebb a Kihívások Hétvégéjén 10 kilométeres ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL futóversenyén teszi próbára magát.

Forrás: facebook/Horváth Éva

„Mivel a volt párom minden nap futott, egy idő után úgy döntöttem, vele tartok. Bevallom az első szigetkör nagyon megterhelő volt, és azt gondoltam, soha többé nem húzok futócipőt. Aztán végül mégis a kedvesemmel tartottam és rendszeresen futottunk együtt. Amikor szakítottunk és már nem volt kivel futnom, azt vettem észre, hogy hiányzik. Egyedül is elkezdtem róni a köröket. Nekem a futás egyenlő a teljes kikapcsolódással és mivel ilyenkor van időm magamba nézni, a legjobb gondolataim is futás közben születnek. A szigeten a kisállatkert mellett mindig elfutok és megcsodálom az őzikéket és kis gólyákat" – mondta Éva, akinek a leghosszabb táv az életében a félmaraton volt.

Forrás: Facebook/Miss Balaton

Király Lili, a Balaton szépe győztese, Évához hasonlóan a futással tartja karban remek alakját.

„Életem első szépségversenyét nyertem és örülök, hogy én lettem Balaton legszebb lánya. Még középiskolában kezdtem el a futást, akkor még rövidtávon jeleskedtem a hosszútáv futás később jött. Hetente három alkalommal futok a Margit-szigeten vagy futópadon. Mivel rengeteg fotózás vár rám, fontos, hogy fitt legyek, legyen állóképességem és mivel a futás az egész testet edzi, ezért a legideálisabb sportnak tartom" – mondta Lili.

Lili futás közben pörgős zenéket hallgat, mint például Rihanna „Only Girl" című száma.

Fuss a Life.hu-val a Kihívások Hétvégéjén!

Augusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje.

Mutasd meg te is, hogy képes vagy elérni a kitűzött céljaidat - jelen esetben le tudsz futni 10 kilométert. Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL futóversenyre most a Life.hu-val ingyen regisztrálhatsz a futásra. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt az info@life.hu címünkre az IRONGIRL tárggyal. Augusztus 18-án, délben kisorsolunk 20 nevet, akik egy egyszer használatos kód segítségével ingyen regisztrálhatnak az IRONMAN 70.3 oldalán a versenyre.
A szerencséseket augusztus 18-án, e-mailben értesítjük.

A Kihívások Hétvégéje az egész családnak szól. A programokról itt tájékozódhatsz.
Ennyit fogyott Jessica Simpson – friss fotón büszkélkedik alakjával http://www.life.hu/ez-zsir/20140812-jessica-simpson-instagram-oldalan-buszkelkedik-el-sikeres-fogyokurajaval.html Jessica Simpson amerikai énekes-színésznő egy fogyókúrás programban vett részt. Az ifjú ara szemmel láthatóan rengeteget fogyott – Instagramján dicsekedett el alakjával. Ez Zsír! Origo Az izmaid mindenre emlékeznek! Így segít az elengedésben a jóga http://www.life.hu/ez-zsir/20140806-jogaiskola-a-jogaklikkel-az-izmok-memoriaja-ez-tortenik-jogazas-kozben.html A jóga filozófiája szerint a test, az elme és a lélek egy és ugyanaz. Nem lehet őket egymástól elkülönítve edzeni, csak együtt és egyszerre. Sokan csupán testedzésnek tartják a jógát, de aki rendszeresen jógázik, tudja és érzi a mentális és energetikai testre gyakorolt jótékony hatásokat. Ez Zsír! -- Ada csúcsformában van - új hivatást választott http://www.life.hu/ez-zsir/20140804-ada-az-rtl-klub-musorvezetoje-szemelyi-edzonek-tanul-es-az-eletmodjara-is-odafigyel.html A csinos, kétgyermekes műsorvezető úgy döntött, a tévézés mellett még megtanulna egy sokkal gyakorlatiasabb szakmát. Ada most személyi edzőnek tanul: a fiatal anyuka már nemcsak az étkezésére figyel, hanem az edzésben is kőkemény. Ez meg is látszik rajta - jobb formában van, mint valaha! Ez Zsír! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.