Díjátadók helyett a héten premiereken hemzsegtek a világsztárok. Meg is mutatjuk, kié volt a legdögösebb dekoltázs, és az is kiderül, milyen színű a filmcsillagok kedvenc cipője 2014 nyarának legvégén. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Ezüst cipellő, mint a mesében

A héten a kiegészítők terén az ezüst szín vitte a prímet. Jessica Alba - akinek hétköznapi szerelését te is lemásolhatod - a királykék Zac Posen kreációhoz egy Giuseppe Zanotti mulest, azaz papucscipőt húzott, ami eszméletlen dögös volt, ugyanakkor elegáns is. Ez a lábbeli volt számunkra a hét egyik kedvenc darabja. Chloë Grace Moretz is egy különleges ezüst cipellőben pózolt a vörös szőnyegen, ám az övé egy igazi romantikus darab volt: az egyszerűnek tűnő Miu Miu szandál sarka roppant egyedi volt. 

Nude ajkak helyett

A sztárok mostanában többnyire a nude ajkakat erőltetik. Mi is szeretjük a visszafogott stílust, a színeket azonban hiányoljuk. A héten szerencsére volt két bátor jelentkező, akik szembementek a nude egyeduralmával: Rihanna fukszia színű rúzsát imádtuk, csakúgy, mint Jessica Lowndes rózsás ajkait. 

Még egy kis fukszia

Nem csak Rihanna szavazott a héten erre a színre! Julia Garner és Liz Goldwyn színésznők is olyan ruhákat választottak, amikbe a tervezők csempésztek egy keveset a következő szezon egyik divatszínéből. Az ötlet szuper, hiszen ez tényleg egy feltűnő szín, így aki nem akar olyan hatást kelteni, mint Riri, annak marad a szolidabb, ám mutatós megoldás. 

A hét dekoltázsa

Irina Shayk ellopta a show-t a Herkules berlini premierjén: a modell nagyon szexi volt a piros overállban, nem csoda, ha minden szem rá szegeződött. A mostanában kőkeményen diétázó Kim Kardashian sem aprózta el a dolgot: fekete szettjéből gyakorlatilag minden kilátszott, már ami a kebleket illeti. Szerinted szexi, ha egy nő gyakorlatilag prostinak öltözik? Mi erről korábban már beszélhettünk egy stylisttal - a cikket itt olvashatod. 

 A hét legfurcsább szettje

Nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk nektek Rita Ora csupaezüst szettjét. Az énekesnő DKNY szerelése elég futurisztikusra sikeredett, ehhez jött még az extrém cipellő, a tépett frizura és az élénk rúzs. Meglepő kombináció, az biztos!

Forrás: Norrthfoto

 

Life.hu tipp

Tökéletes keblek és hosszú combok csatája - így öltöztek fel a világsztárok a Sin City: Ölni tudnál érte premierjén!