Hogy milyen diétán van Kim Kardashian?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Kate Moss alak parti Kim Kardashian diéta szülés szénhidrátok Naomi Campbell test fogyókúra Ibiza folyadék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanulság: ne bulizz és főképp ne szerepelj egy képen olyan szuper testű modellekkel, mint Naomi Campbell vagy Kate Moss, különben úgy jársz, mint Kim Kardashian.

Nők milliói irigyelik Kim Kardashian kerekded, mégis formás alakját, mi több, maga a celebmami is szereti hangsúlyozni nőies idomait. Úgy tűnik, eddig tartott az egygyerekes anyuka magabiztossága, aki nemrég extrém folyadék-diétába kezdett és Jessica Alba személyi edzőjével gyúr a szülés előtti alakra – állítja a 33 éves sztár egyik közeli barátja a Heat magazinnak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hogy ez pontosan mit takar, nem tudni, Kim azonban Twitterén elárulta, teljesen kiiktatta a szénhidrátokat az étrendjéből. És hogy mitől bizonytalanodott el Kim ennyire a saját testét illetően?

A hírek (és az alábbi fotó) szerint ő is részt vett azon a híresebbnél híresebb emberekkel teletűzdelt partin Ibizán, amelyet Riccardo Tisci olasz divattervező dobott össze születésnapja alkalmából. És ahol összeállt egy közös fotó erejéig a két szupermodellel, Naomi Campbell-lel és Kate Mosszal – naná, hogy szélesebbnek és kisebbnek érezhette magát, mint valaha.

Kim állítólag direkt állt férje, Kanye West mögé - így hátha kevésbé látszik a két szuper testű modell mellett Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A legveszélyesebb diéták - kerüld őket messzire!

Minél rövidebb idő alatt minél több kiló - csábítóan hangzik mindenkinek, aki éppen súlycsökkentést fontolgat. A Life.hu mégis óva inti a diétázókat a túl drasztikus módszerektől - kattints IDE és tudd meg, mely étrendek okozhatnak akár súlyos betegségeket is.
Valami nem stimmelt Kim Kardashian mellei körülhttp://www.life.hu/trend/20140805-kim-kardashian-tul-szoros-felsoreszt-valasztott-nagyon-feszult-a-mellein.htmlNem a legmegfelelőbb ruhát választotta a valóságshow-sztár: mintha kicsit túl szoros lett volna az a ruha.Trend--Beyoncé kihagyta Kim Kardashian esküvőjét, mert ciki volt neki?http://www.life.hu/bulvar/20140728-beyonce-es-jay-z-kihagyta-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojet.htmlAz évszázad esküvőjének nevezik Kim Kardashian és Kanye West szerénynek éppen nem mondható menyegzőjét, amelyet a baráti pár, Beyoncé és Jay Z kihagytak. A legújabb pletykák szerint azért, mert túl ciki volt nekik... vagyis Beyoncénak.TV + Bulvár--Így védi meg Kim Kardashian és Kanye West kisbabájukat - elképesztő ötlethttp://www.life.hu/csalad/20140721-dublort-valasztottak-a-babanak-es-dadanak-is-kim-kardashianek.htmlElképesztő ötlet jutott eszébe a valóságshow-hős Kim Kardashiannak és férjének, Kanye Westnek, hogy megóvják gyermeküket.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.