Lépni is alig, levegőt venni szinte nem is lehet számtalan olyan ruhában, amelyet a vörös szőnyegen viselnek a legnagyobb sztárok. Sofia Vergara Emmy-szettjében leginkább egy nagyon csinos, hófehér vázára hasonlított. A kolumbiai díva azonban megmutatta, hogyan lehet egy ilyen merev szettben lazulni.

Sofia Vergara szokás szerint káprázatosan nézett ki az Emmy-gálán. A színésznő hófehér Roberto Cavalli ruhában lépett a vörös szőnyegre, bár a képet elnézve ez nem lehetett egyszerű. A szűk darabban ránézésre ugyanis nemcsak lépni, levegőt venni is kisebb nehézséget jelent.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Sofia azonban nagyobb partiarc annál, hogy a ruha behatárolja a mozdulatait. A színésznő, aki a legjobb vígjáték díját bezsebelő Modern családban játszik, megmutatja, hogyan lehet egy ilyen ruhában ücsörögni a kanapén...

Forrás: AFP

... vagy vidáman fetrengeni... 

Forrás: AFP

... vagy nagyon önfeledten táncolni anélkül, hogy divatbalesetet szenvedne. 

Ki volt a legszebb az Emmy-gálán?
Az eleganciáé, a hófehéré és a pipacspirosé volt a főszerep az Emmy-gála vörös szőnyegén, ahol nem a cicik és a combok villantak, mint az egy nappal korábban megrendezett MTV Video Movie Awardson. A Life.hu megmutatja a legemlékezetesebb szetteket, de azt már rád bízzuk, hogy eldöntsd, ki volt a legszebb az Emmyn.