A 10 legkacérabb ruha a 2014-es MTV Video Music Awards vörös szőnyegén

Miley Cyrus Beyoncé MTV Video Music Awards Rita Ora Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az a díjátadó, ahol érdemes botrányos ruhába bújni. Erre az estére a sztárok elfelejtik a jó ízlést, és előkerülnek olyan göncök, amikkel tényleg ki lehet verni a biztosítékot. Az idei MTV Video Music Awardson sem szakadt meg a ruhabotrányok sora: régen volt Hollywoodban ekkora az egy négyzetméterre eső csupasz cicik, combok és hasak száma. Meg is mutatjuk a legkacérabb szetteket!

10. Katy Perry esete Britney Spearsszel

Az összeállításunkat egy kevésbé kacér, ám annál extémebb szettel kezdjük: Katy Perry és a rapper Riff Raff Versace farmerszettben nyomultak, méghozzá nem is akármilyenben: ezt a kreációt viselte Britney Spears és Justin Timberlake - amikor még dúlt köztük a szerelem - 2001-ben az American Music Awardson. A pár a botrányos ruhák helyett a humorhoz nyúlt, ami jól is sült el, nem mellesleg Katy gyönyörű volt a klasszikus, dívás sminkben.

Forrás: AFP/Jason Merritt

9. Így kacérkodik Taylor Swift

Ha bárki más viselné ezt a szettet, az nem volna olyan érdekes, mint az, hogy Taylor Swift ennyit megmutat magából - pontosabban a combjaiból. A tökéletes virgácsok mellé tűzpiros rúzs is dukál - az eredmény több, mint meglepő volt!

Forrás: AFP/Mark Ralston

8. Kim Kardashian ismét kipakolt

A múlt héten már kaptunk egy kisebb sokkot KK abszolút dekoltázsa láttán, így már nem lepődtünk meg azon, hogy ismét szembekerültünk a celeblány kebleivel. Tette most mindezt egy Balmain darabban, amit nagyon szerettünk, a bocskacsizmát azonban inkább tűsarkúra cserélnénk. Vastagítja Kim amúgy sem túl hosszú és vékony lábait...

Forrás: AFP/Jason Merritt

7. Nicki Minaj combokkal hódított

A művésznő dekoltázs helyett inkább az anakondákra szavazott: kígyómintás szuperminiben és tűsarkúban tette tiszteletét a gálán. Ugyan Nickitől ez a ruha visszafogottnak számít, nekünk ez bőven elég volt.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Aki esetleg nem sejtené, miért pont anakonda, annak álljon itt Nicky legújabb klipje.

6. Ireland Baldwin nagy belépője

Sok mindent megadtunk volna, hogy lássuk Alec Baldwin arcát, amikor kicsi lánya friss fotóit nézegeti. A sztárcsemete ugyanis nemcsak dekoltázsával és a combjaiból sokat mutató ruhájával hódított, de új partnerével először mutatkozott hivatalosan is együtt. A 18 éves Ireland - aki újabban pasik helyett lányok mellett keresi a boldogságot - új kedvese a nála öt évvel idősebb Angel Haze.

Forrás: AFP/Jason Merritt

5. Jordan Dunn elképesztően sovány

Igen, tudjuk, hogy modell, ráadásul a Victoria's Secret angyalai között is ott van, de nekünk százszor inkább Adriana Lima vonalai kellenének. No mindegy is, a lényeg, hogy megfigyeltük a díjátadón azt, hogy a dúskeblű hölgyek a dekoltázsukkal hódítottak, apróbb cicikkel pedig a crop topra voksoltak a sztárok. Ez mondjuk jó trükk, nem igaz?

Forrás: AFP/Mark Ralston

4. Miley Cyrus dögös volt!

Az énekesnő is hasonlóképp gondolkodott, amikor kiválasztotta a bőr, Alexandre Vauthier szettjét. Miley sem panszkodhat, már ami a pluszkilókat illeti: talán sosem láttuk még ennyire vékonynak. Mégis jól nézett ki, és szerettük azt is, hogy alig viselt kiegészítőket. Egy ilyen dögös cucc mellé nem is kell! Ki emlékszik már arra, amikor sütilányként állt a vörös szőnyegen?

Forrás: AFP/Frazer Harrison

3. Rita Ora vörösben díváskodott

Méghozzá nem is akármilyenben: egy Donna Karan estélyiben, amit vaskos gyémántnyakékkel dobott fel. Comb- és cicvillantásból Rita jelesre vizsgázott, ám a selyemruha bennünket inkább emlékeztetett egy felturbózott hálóingre, mint egy dívás estélyire. Ám azt meg kell hagyni, a vörös rúzs még mindig Ritának áll a legjobban!

Forrás: AFP/Larry Busacca

2. Amber Rose MINDENT kipakolt

Ha meg kellene választani az est legrémesebb szettjét, akkor nem vitás, kire voksolnánk. A láncokból (?) öszerakott Laura Dewitt darab abszolút mindent megmutatott, amit nem kellett volna. Kell ezt még magyarázni?

Forrás: AFP/Frazer Harrison

1. Ha kacér, akkor JLo

Az ezüstösen csillogó Charbel Zoe kreáció épp olyan darab, amit Jennifer Lopezen tudunk csak elképzelni. A díva megmutatta, hogy negyven felett is simán megnyeri a díjátadó legdögösebbje címet. Az alakja tökéletes, a pózolást mesterfokon űzi - ezen az estén nálunk ő vitte a prímet!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Íme néhány további csinos és kevésbé jól eltalált ruhaköltemény:

/1408/Ruham201482593722Öltözz ezüstbe, és hódíts! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140822-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-rihanna-kim-kardashian-jessica-alba-chloe-grace-moretz.htmlDíjátadók helyett a héten premiereken hemzsegtek a világsztárok. Meg is mutatjuk, kié volt a legdögösebb dekoltázs, és az is kiderül, milyen színű a filmcsillagok kedvenc cipője 2014 nyarának legvégén. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.TrendOrigoIkonok, lányok és unokák - ki viszi a legtöbbre?http://www.life.hu/trend/20140822-szepsegikonok-audrey-hepburn-grace-kelly-elvis-presley-georgia-may-jagger-a-palyan.htmlAudrey Hepburn unokája, Emma Ferrer pózol a Harper's Bazaar legújabb címlapján. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a kiváló genetika mellett a hírnév is igencsak tolja Emma szekerét. De nem a csodaszép színésznő unokája az egyetlen, aki követi a nagy elődöket a pályán. TrendOrigoAz 5 legbotrányosabb Vogue-címlap, ami kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20140813-5-botranyos-vogue-cimlap-ami-kiverte-a-biztositekot.htmlEgy magazinnak nagyon jót tesz, ha balhésra sikerül a címlapja, hiszen akkor többet beszélnek róla az emberek és a médiában is felkapják. Az egyik legnagyobb divatmagazin, a Vogue történetében is láttunk már számtalan olyan címlapot, ami ezért vagy azért, de alaposan felkavarta az állóvizet. Mutatjuk is az 5 legbotrányosabbat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.