Apa lett a Quimby sztárja, Varga Liviusz

Forrás: Facebook/Quimby -
Quimby szülés család gyermekáldás Varga Livius
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeke született a Quimby együttes zenészének, Varga Liviusnak. A sztár kisfia a Zakariás nevet kapta.

A nagyszerű hírt az egyik boldog nagymama, Bencsik Andrea tett közzé a Facebook-on. Azt írta, hogy Zakariás gyönyörű, és mindenki nagyon boldog.

Forrás: Facebook/Quimby

Szerencsére a 2800 grammos pici, és a mama, Kabarcz Zsófi újságíró is jól vannak. Jó egészséget kívánunk nekik!

Elvetélt volna Jennifer Aniston?http://www.life.hu/csalad/20140830-jennifer-aniston-terhes-volt-de-elvetelt-ujra-az-in-touch-weekly-szerint.htmlJen, akiről éppen egy nappal ezelőtt írtuk meg, hogy furcsán nagy és gömbölyödő pocakkal jelent meg megújabb filmje premierjén, a hírek szerint ismét elvetélt - írja az Inqiusitr, az In Touch Weekly magazinra hivatkozva.Család--Gyönyörű nővé cseperedett Ewan McGregor 18 éves lányahttp://www.life.hu/csalad/20140825-ewan-mcgregor-nagyobbik-lanya-clara-mathilde-mcgregor-18-eves-es-gyonyoru.htmlFelnőtt, modellkedik, pasizik és fotósnak tanul. Kész nő lett a jóképű skót színész legnagyobb gyermeke.Család--Így nyerd vissza az alakod szülés utánhttp://www.life.hu/csalad/20140618-plasztikazni-szules-utan-indokolt-lehet-hiszen-javitja-az-eletminoseget.htmlA női szépség szülés után sem múlik el, sőt! Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a test, mely 9 hónapon át egy többkilós babának adott fészket, megváltozik - a kötőszövet már nem igazán rugalmas és csak lassan regenerálódik, főként, ha a szoptatási időszak is elhúzódik. Bizonyos külalaki változások megfelelő életmóddal többnyire visszafordíthatók, míg mások maradandónak bizonyulnak... Mit tehetünk?CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.