Angelina Jolie és Brad Pitt titkos, francia ceremóniáján még a gyerekek sem bírták ki meghatódás és könnyek nélkül. Annyira cukik!

Ahogy a Life.hu is megírta, a legnagyobb titokban házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt. A People magazin címlapján hozta le, hogy Angelina egy gyönyörű, Versace kreációban állt oltár elé, amelynek igazi különlegessége az volt, hogy gyerekeik rajzai is díszítették.  

Forrás: http://www.people.com/

Az újságban nem csak az egyedi menyasszonyi ruhát lehet megcsodálni, egy teljes esküvői albumot szenteltek Brangelináéknak. A fotók felkerültek az internetre, így egyebek mellett azt is láthatjuk, hogyan élték meg a gyerekek a nagy napot. Knoxnak még egy zsebkendőre is szüksége volt, annyira elérzékenyült.

Forrás: Facebook/Angelina Jolie

Ölelés a mamának - megható látni a reakciójukat.

Forrás: gossipcompany.tumblr.com

Mindegyik gyereknek megvolt a pontos feladata az esküvőn: a legidősebb fiúk, a 13 éves Maddox és a 10 éves Pax kísérte a mamát az oltárhoz, a koszorúslányok, Zahara és Vivienne virágszirmokat szórtak, míg Shiloh és Knox vitték a gyűrűket. A kicsik a szülők fogadalmának megírásában is segítettek és Pax sütötte a tortát is!

Forrás: gossipcompany.tumblr.com