Így dobd fel szeretteid napját egyetlen mondattal

Forrás: Thinkstock -
hűtő család üzenet szeretet szerelem post-it pár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindennapok mókuskereke sokszor annyira magába szippant, hogy úgy érezzük, nem jut elég idő tudatni szeretteinkkel, mennyire fontosak nekünk. Íme, egy egyszerű ötlet, amellyel akár az egész napjukat örömtelivé varázsolhatod!

A reggeli rohanásban sokszor épphogy csak egy búcsúpuszira futja? Fejezd ki szereteted post-ittel: egy kedves mondat írására mindenkinek akad néhány szabad percre, még a legnagyobb kapkodásban is. Ragaszd a hűtőre, így biztosan „megkapja" üzeneted a címzetted.

Forrás: Thinkstock

Ne feladatokban gondolkodj, hallgass a szívedre! Valld be a párodnak, mennyire odáig vagy érte. Tudasd a gyerekeiddel, hogy ők jelentik számodra a világot. Köszönd meg a szüleidnek, hogy ott vannak neked. A lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantáziád szabhat határt!

Szuper napindító mantrák a sikeres hétköznapokérthttp://www.life.hu/legyenjonapod/20140910-napindito-mantrakat-ajanlunk-neked-amitol-sikeresek-lesznek-a-hetkoznapjaid.htmlSzeretnéd, hogy a napod sikeres legyen munkában, szerelemben, kapcsolatépítésben? A mantrák erejének és energiájának köszönhetően varázsolj!Legyen jó napod!OrigoInts búcsút a stressznek: tanuld meg a nyugtató légzésthttp://www.life.hu/legyenjonapod/20140909-legyen-jo-napod-es-indits-nyugtato-legzessel-azaz-jogalegzessel.htmlAz indiai jógik már évezredekkel ezelőtt rájöttek, hogy a tudatosan végzett légzőgyakorlatok, azaz pránajáma remek hatással van a szervezetre és az idegrendszerre. Íme, a legegyszerűbb relaxációs jógalégzés, amitől garantáltan helyrebillen az egyensúlyod!Legyen jó napod!--Légy ma BOLDOG!http://www.life.hu/legyenjonapod/20140908-kezd-a-napot-boldogan-es-valaszd-ma-a-boldogsagot-segitenek-ebben-a-boldogsagrol-szolo-idezetek.html„Egyszer lent, egyszer fent" - tartja a mondás. A boldogság is így hullámzik bennünk, pedig ha megelégednél azzal, ami van a jelen pillanatban, te lehetnél a világ legboldogabb embere!Legyen jó napod!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.