A szürke ötven árnyalata című erotikus könyv ihlette a legújabb fehérnemű kollekciót. Dög lesz, az biztos! Bevállalnád?

A regényen alapuló filmre még egy kicsit várni kell, eddig csak a várva-várt előzetese jelent meg. Az F&F közben piacra dobta a hivatalos A szürke ötven árnyalata fehérneműit és hálóingjeit. Így olyan szexi cuccokat húzhatsz magadra, mint Anastasia Steele vagy épp Mr. Grey, vagyis női és férfi darabok is készültek. 

Forrás: Tesco

A pikáns kollekciót a híres fotós, Rankin kapta lencsevégre, a darabok szeptember elejétől kaphatók 200 kijelölt Tesco üzletben és az F&F honlapján. A hírek szerint a vékonyabbtól a ducibb hölgyekig mindenki megtalálja majd a számításait - írja a Daily Mail, ahol a többi szexi terméket is megnézheted!

A fehérneműk között van egyébként selyem baby doll, szemmaszk, vagy épp „Te az enyém vagy!" feliratú alsónadrág is. Milyen jól mutatnak majd ezek a bevásárlókosárban a tej és a péksütemény mellett! :)

Mikor kerül a mozikba a film?
Az E. L. James sikerregényén alapuló filmet Sam Taylor-Johnson rendezte, Magyarországon 2015. február 12-től látható a mozikban a főszerepben Dakota Johnson (aki Anastasiát alakítja), valamint Jamie Dornan, alias Mr. Grey.