Csábíts otthon A Szürke ötven árnyalata fehérneműben!

Forrás: Tesco -
fehérnemű szexi Szürke 50 F&F erotikus regény Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata Tesco Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata című erotikus könyv ihlette a legújabb fehérnemű kollekciót. Dög lesz, az biztos! Bevállalnád?

A regényen alapuló filmre még egy kicsit várni kell, eddig csak a várva-várt előzetese jelent meg. Az F&F közben piacra dobta a hivatalos A szürke ötven árnyalata fehérneműit és hálóingjeit. Így olyan szexi cuccokat húzhatsz magadra, mint Anastasia Steele vagy épp Mr. Grey, vagyis női és férfi darabok is készültek.

Forrás: Tesco

A pikáns kollekciót a híres fotós, Rankin kapta lencsevégre, a darabok szeptember elejétől kaphatók 200 kijelölt Tesco üzletben és az F&F honlapján. A hírek szerint a vékonyabbtól a ducibb hölgyekig mindenki megtalálja majd a számításait - írja a Daily Mail, ahol a többi szexi terméket is megnézheted!

A fehérneműk között van egyébként selyem baby doll, szemmaszk, vagy épp „Te az enyém vagy!" feliratú alsónadrág is. Milyen jól mutatnak majd ezek a bevásárlókosárban a tej és a péksütemény mellett! :)

Mikor kerül a mozikba a film?

Az E. L. James sikerregényén alapuló filmet Sam Taylor-Johnson rendezte, Magyarországon 2015. február 12-től látható a mozikban a főszerepben Dakota Johnson (aki Anastasiát alakítja), valamint Jamie Dornan, alias Mr. Grey.
Már most falhatod A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/news/20140731-a-szurke-50-arnyalata-erotikus-regeny-megihlette-a-cukraszokat-is-kaposak-a-christian-es-ana.htmlA szürke ötven árnyalata-fanatizmus a könyvesboltok után a divatvilágot, most pedig a cukrászdákat is meghódította.NewsOrigoTúl erotikus a tévének A szürke ötven árnyalata előzetesehttp://www.life.hu/kult/20140729-megvagtak-a-szurke-otven-arnyalata-traileret.htmlPár nappal ezelőtt együtt örömködtünk a fél világgal: ugyanis végre megjelent A szürke ötven árnyalata előzetese. Kiderült: a trailert túl erotikusnak találták a reggeli műsorba, ezért meg kellett vágni.KultOrigoErre várt a fél világ! Itt A szürke ötven árnyalata előzetesehttp://www.life.hu/intim/20140724-a-szurke-otven-arnyalata-hivatalos-elozetese-megjelent.htmlVégre megjelent az erotikus regényen alapuló film első, hivatalos előzetese. Anastacia Steele és Christian Grey akcióban.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.