Megújult külsővel tündököl Karina, aki a rövid hajért is rajong

frizura Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team rövid haj Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosolygósabb tükörképre, fiatalosabb megjelenésre vágyott Karina, a fiatal anyuka, akit ezen a héten vendégül láttunk. Az átalakulása elképesztő volt!

Karina 30 éves anyuka, tanítónőként dolgozik egy általános iskolában. Amint belépett az ajtónkon, nagyon kellemes, nyugodt hangulat áradt szét a stúdióban, ami neki volt köszönhető és azonnal jó hatással volt az egész csapatra. Első percben megkedveltük!

"Az elmúlt, nehezebb időszakom után újra sokat szeretnék mosolyogni, vidám lenni! Ezzel nemcsak én szépülnék meg, hanem egy kicsit a lelkem is. Szeretném, ha a párom büszkén nézne rám és a kislányomnak nemcsak a legjobb anyuka lennék, hanem a legmagabiztosabb is a világon" - mondta Karina, amikor arról kérdeztük, miért is jelentkezett hozzánk, miben tudnánk neki segíteni. Tőle tudjuk, hogy nem sok ideje van magára, a reggeli készülődés közben ő az utolsó a sorban: maximum egy kis szempillafestésre és gyors öltözésre van ideje a rengeteg teendő mellett. Öltözködésében egy kis vidámságra, fiatalosságra vágyott, mert először mindig a szürkéhez, feketéhez nyúl a szekrényben, de ezen szívesen változtatna. Amikor mindent megtudtunk róla és kellemesen elbeszélgettünk, kezdődhetett a munka. Elsőként Karina haját vágtuk le!

/1409/Karin2014916165659

Niki megtudta, hogy Karina haja régebben nagyon hosszú volt, aztán rövidebbre vágatta. "Kis beszélgetés után zöld utat kaptam arra, hogy a jelenleginél még rövidebbre vágjam a haját, mivel nemcsak ő, de a párja is odavan az egészen rövid frizuráért. Örömmel teljesítettem Karina kérését, mivel ez a hosszúság kiemeli szép arcát és kecses nyakát. Nagyon nőies, mégis vagány lett a végeredmény."

Oscar folyékony alapozóval kezdte a munkát. "Azzal egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Finoman lepúdereztem. Szemének kiemeléséhez bézst, irizáló rózsaszínt és vad szilvakéket használtam, ezeket szépen összemostam. A pillákat fekete színű szempillaspirállal dúsítottam. Orcáit barackos, pink pirosítóval élénkítettem. Ajkának természetes ragyogásához mályvás árnyalatú ajakrúzst használtam, amit megbolondítottam egy vizes hatású szájfénnyel."

/1409/Karin2014916165730

Overáll: F&F, karkötő: Promod, cipő: Reserved

"Karinát egy olyan ruhába szerettük volna bújtatni, amely a személyiségét is tükrözi" - magyarázták Fashion Donor-lányok -, de megbolondítja egy csipetnyit. Adottságait illetően hihetetlenül örültünk, hogy egy olyan darab, amely keveseknek áll jól, rajta egyszerűen tökéletesen mutatott. Megnyugvásunkra a szemében is megjelent a csillogás, mikor meglátta magát a tükörben, így mi is tudtuk, hogy magáénak érezte az outfitet!"

/1409/Magab201491617756

A ruha, smink és haj elkészülte után már csak Kántor Katán, a Jónő Team fotósán volt a sor. Kicsit izgultunk, mert Karinát elkísérte a szerelme is az átalakításra és van, aki szégyellős lesz vagy zavarba jön, ha a kedvese nézni, amíg fotózzák, de Karinának nem volt ilyen gondja. Ügyesen követte Kata utasításait, így nagyszerű képek készültek - amelyekre ő is és mi is büszkék lehetünk… :-)

Ramóna szeretné kihozni magából a legtöbbet nőként, nem csak anyakénthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140902-atalakit-a-jono-team-noiesen-szepseget-hangsulyozzuk-ramonanak.htmlRamónát édesanyja nevezte be hozzánk egy átalakításra, szerinte ugyanis ráfér lányára egy kis változás, megújulás. A héten őt láttuk tehát vendégül.ÁtalakítunkOrigoMegtaláltuk Penélope Cruz magyar hasonmását: Juditot!http://www.life.hu/atalakitunk/20140825-atalakit-a-jono-team-a-vilagsztar-penelope-cruzra-hasonlit-judit.htmlDiane Kruger és Gwyneth Paltrow után most Penélope Cruz, azaz Judit is látogatóba érkezett hozzánk. Átváltoztatásra semmi szüksége nem volt, hiszen úgy tökéletes, ahogy van!ÁtalakítunkOrigoCsajos napra vágyott a férfias szakmával büszkélkedő Fruzsihttp://www.life.hu/atalakitunk/20140818-atalakit-a-jono-team-noiesebb-kulsore-es-egy-csajos-napra-vagyott-a-fiatal-mernok.htmlHa valaki férfias szakmát választ, attól még öltözködhet nőiesen. Pont ezért látogatott el hozzánk Fruzsi, aki egy kis változatosságra és egy igazán klassz, csajos napra vágyott a fiús mindennapok között.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.