Mosolygósabb tükörképre, fiatalosabb megjelenésre vágyott Karina, a fiatal anyuka, akit ezen a héten vendégül láttunk. Az átalakulása elképesztő volt!

Karina 30 éves anyuka, tanítónőként dolgozik egy általános iskolában. Amint belépett az ajtónkon, nagyon kellemes, nyugodt hangulat áradt szét a stúdióban, ami neki volt köszönhető és azonnal jó hatással volt az egész csapatra. Első percben megkedveltük!

"Az elmúlt, nehezebb időszakom után újra sokat szeretnék mosolyogni, vidám lenni! Ezzel nemcsak én szépülnék meg, hanem egy kicsit a lelkem is. Szeretném, ha a párom büszkén nézne rám és a kislányomnak nemcsak a legjobb anyuka lennék, hanem a legmagabiztosabb is a világon" - mondta Karina, amikor arról kérdeztük, miért is jelentkezett hozzánk, miben tudnánk neki segíteni. Tőle tudjuk, hogy nem sok ideje van magára, a reggeli készülődés közben ő az utolsó a sorban: maximum egy kis szempillafestésre és gyors öltözésre van ideje a rengeteg teendő mellett. Öltözködésében egy kis vidámságra, fiatalosságra vágyott, mert először mindig a szürkéhez, feketéhez nyúl a szekrényben, de ezen szívesen változtatna. Amikor mindent megtudtunk róla és kellemesen elbeszélgettünk, kezdődhetett a munka. Elsőként Karina haját vágtuk le!

/1409/Karin2014916165659

Niki megtudta, hogy Karina haja régebben nagyon hosszú volt, aztán rövidebbre vágatta. "Kis beszélgetés után zöld utat kaptam arra, hogy a jelenleginél még rövidebbre vágjam a haját, mivel nemcsak ő, de a párja is odavan az egészen rövid frizuráért. Örömmel teljesítettem Karina kérését, mivel ez a hosszúság kiemeli szép arcát és kecses nyakát. Nagyon nőies, mégis vagány lett a végeredmény."

Oscar folyékony alapozóval kezdte a munkát. "Azzal egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Finoman lepúdereztem. Szemének kiemeléséhez bézst, irizáló rózsaszínt és vad szilvakéket használtam, ezeket szépen összemostam. A pillákat fekete színű szempillaspirállal dúsítottam. Orcáit barackos, pink pirosítóval élénkítettem. Ajkának természetes ragyogásához mályvás árnyalatú ajakrúzst használtam, amit megbolondítottam egy vizes hatású szájfénnyel."

/1409/Karin2014916165730

Overáll: F&F, karkötő: Promod, cipő: Reserved

"Karinát egy olyan ruhába szerettük volna bújtatni, amely a személyiségét is tükrözi" - magyarázták Fashion Donor-lányok -, de megbolondítja egy csipetnyit. Adottságait illetően hihetetlenül örültünk, hogy egy olyan darab, amely keveseknek áll jól, rajta egyszerűen tökéletesen mutatott. Megnyugvásunkra a szemében is megjelent a csillogás, mikor meglátta magát a tükörben, így mi is tudtuk, hogy magáénak érezte az outfitet!"

/1409/Magab201491617756

A ruha, smink és haj elkészülte után már csak Kántor Katán, a Jónő Team fotósán volt a sor. Kicsit izgultunk, mert Karinát elkísérte a szerelme is az átalakításra és van, aki szégyellős lesz vagy zavarba jön, ha a kedvese nézni, amíg fotózzák, de Karinának nem volt ilyen gondja. Ügyesen követte Kata utasításait, így nagyszerű képek készültek - amelyekre ő is és mi is büszkék lehetünk… :-)