Elkezdődött: Kris Jenner 23 év házasság után benyújtotta a válási papírokat férje, Bruce Jenner ellen. A Kardashian família Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow-ja állítólag végigköveti a válás minden procedúráját.

Valamikor tavaly októberben hangzott el a Kardashian-Jenner család valóságshow-jában, miszerint Kim Kardashian mamája, Kris válni akar. Egy évvel később az 58 éves sztár 23 év házasság után benyújtotta válókeresetét férje, Bruce Jenner ellen.

Forrás: AFP/Araya Diaz

Az ok a korábban már elvált hollywoodi sztároktól oly sokszor hallott „kibékíthetetlen ellentétek." Kim Kardashian édesanyja a hírek szerint nem csupán ékszereire és a házasság előtti vagyonára tart igényt, hanem legkisebb közös gyermekük, a 17 éves Kylie Jenner felügyeleti jogára is.

Pár órával később az egykori olimpiai bajnok Bruce válaszolt a keresetre, és bizony ő sem tart másra igényt, mint ékszerre, személyes tárgyaira és lányára, Kylie-ra. Hogy mi lesz még ebből, az a jövő zenéje, a kamera azonban a hírek szerint végig forogni fog: a család egyik közeli forrása a People magazinnak elárulta, film készül a Kardashian család válásából. (Te jó ég!)

Amiért nem lepődünk meg Kris Jenneren
Kim Kardashian édesanyja eddig sem arról volt híres, hogy inkább óvná családját a rájuk irányuló figyelemtől. A hatgyerekes és egyunokás sztármami korábban azért akadt ki lányáékra, amiért azok dollármilliók bekaszálása helyett csak simán a közösségi oldalukon tették közzé világraszóló esküvőjük fotóit. Így nincs miért csodálkozni, miért akarja végigkövetni válása minden részletét: a nézettség garantáltan magasra ugrik egy ilyen szaftos történet kapcsán...