Beadta a válókeresetet Kim Kardashian édesanyja, Kris Jenner

Forrás: AFP/Araya Diaz -
Kris Jenner Kim Kardashian válókereset házasság válás valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött: Kris Jenner 23 év házasság után benyújtotta a válási papírokat férje, Bruce Jenner ellen. A Kardashian família Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow-ja állítólag végigköveti a válás minden procedúráját.

Valamikor tavaly októberben hangzott el a Kardashian-Jenner család valóságshow-jában, miszerint Kim Kardashian mamája, Kris válni akar. Egy évvel később az 58 éves sztár 23 év házasság után benyújtotta válókeresetét férje, Bruce Jenner ellen.

Forrás: AFP/Araya Diaz

Az ok a korábban már elvált hollywoodi sztároktól oly sokszor hallott „kibékíthetetlen ellentétek." Kim Kardashian édesanyja a hírek szerint nem csupán ékszereire és a házasság előtti vagyonára tart igényt, hanem legkisebb közös gyermekük, a 17 éves Kylie Jenner felügyeleti jogára is.

Pár órával később az egykori olimpiai bajnok Bruce válaszolt a keresetre, és bizony ő sem tart másra igényt, mint ékszerre, személyes tárgyaira és lányára, Kylie-ra. Hogy mi lesz még ebből, az a jövő zenéje, a kamera azonban a hírek szerint végig forogni fog: a család egyik közeli forrása a People magazinnak elárulta, film készül a Kardashian család válásából. (Te jó ég!)

Amiért nem lepődünk meg Kris Jenneren

Kim Kardashian édesanyja eddig sem arról volt híres, hogy inkább óvná családját a rájuk irányuló figyelemtől. A hatgyerekes és egyunokás sztármami korábban azért akadt ki lányáékra, amiért azok dollármilliók bekaszálása helyett csak simán a közösségi oldalukon tették közzé világraszóló esküvőjük fotóit. Így nincs miért csodálkozni, miért akarja végigkövetni válása minden részletét: a nézettség garantáltan magasra ugrik egy ilyen szaftos történet kapcsán...
És: a Kim Kardashian - Kanye West sztárpár is a második babáját várja!http://www.life.hu/csalad/20140913-ujabb-baba-erkezesenek-orulhetunk-kim-kardashian-is-varandos.htmlA sztárpárhoz közel álló ismerősök azt állítják, hogy Kim Kardashian és Kanye West a második babáját várja. A bosszantó a dologban az, hogy Kim ezt még titkolta volna.Család--Durván szivatták a modellek Kendall Jennerthttp://www.life.hu/trend/20140919-kendall-jennert-szivattak-a-modellek-a-new-york-i-divathet-alatt.htmlÚgy tűnik, a hírnév nem minden esetben jár előnnyel. Legalábbis akkor nem, ha épp Kim Kardashian által szerezted azt.Trend--Hatalmas dekoltázzsal lett az év nője Kim Kardashianhttp://www.life.hu/news/20140903-kim-kardashian-lett-az-ev-noje-a-gq-magazin-galaestjen.htmlÜnnepélyes keretek között adták át kedd este a GQ magazin díjait, amelyek közül a celebmami is bezsebelhetett egy megtisztelő címet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.