Nincs cukibb a világon, mint egy kislányába szerelmes Ryan Gosling

Forrás: AFP -
apuka Ryan Gosling Eva Mendes anyuka kimerültség kisbaba szülő szülés kislány szerelem napirend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig keveset tudunk az újdonsült sztáranyukáról és -apukáról, egy közeli forrásuk azonban beszámolt a szülést követő első napokról.

Ryan Gosling újra szerelmes. Bár az újdonsült apuka még nem állt nyilvánosság elé gyermeke születése óta, egy közeli barátja mégis beszélt helyette: odáig van a kislányáért!

Eva Mendes és Ryan Gosling a Túl a fenyvesen című filmben Forrás: AFP

Ahogyan kapcsolatukat, úgy Eva Mendes terhességét, majd gyermekük születését is a legnagyobb titokban tartotta a sztárpár. A babának egyelőre csak a nemét tudni, a kislány nevét nem hozták nyilvánosságra. Mi korábban ITT játszottunk el a gondolattal, hogyan festene Eva Mendes és Ryan Gosling közös gyermeke. Amíg nem kapunk babafotókat, kénytelenek vagyunk beérni velük...
Ryan Goslingot másolja a világ legstílusosabb négyévesehttp://www.life.hu/trend/20140903-ryker-wixom-a-vilag-legstilusosabb-4-eves-kisfiuja-aki-ryan-gosling-es-zac-efron-stilusat-masolja.htmlRyker Wixomot olyan sztárok stílusa inspirálja, mint Ryan Gosling vagy épp Zac Efron. És most egy 4 éves kisfiúról beszélünk. Nagyon menő a kissrác!TrendOrigo3 nő, akik (szerintünk) jobban illenek Ryan Goslinghoz, mint Eva Mendeshttp://www.life.hu/intim/20140710-ryan-gosling-eva-mendes-rachel-mcadams-michelle-williams-emma-stone-jobban-illik-hozza.htmlUgyan a Life.hu is beszámolt róla, de még mindig nem vagyunk hajlandóak elhinni, hogy Mendes kisasszony Ryan Gosling csemetéjét horda a szíve alatt. Ez ugyanis amellett, hogy nem igazságos velünk szemben, teljesen abszurd, hiszen ők hónapok óta nincsenek is együtt, és amúgy is, Gosling Rachel McAdamst szereti.IntimAFPÚjabb cuki fotón pózolt Caramel a kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20140916-caramel-a-megasztar-egykori-enekese-ismet-megmutatta-kislanyat-a-par-hetes-sophiet.htmlA büszke apuka láthatóan nem tud betelni pár hetes kislányával, Sophie-val és újra megmutatta a gyönyörű csöppséget.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.