Még mindig keveset tudunk az újdonsült sztáranyukáról és -apukáról, egy közeli forrásuk azonban beszámolt a szülést követő első napokról.

Ryan Gosling újra szerelmes. Bár az újdonsült apuka még nem állt nyilvánosság elé gyermeke születése óta, egy közeli barátja mégis beszélt helyette: odáig van a kislányáért!

Eva Mendes és Ryan Gosling a Túl a fenyvesen című filmbenForrás: AFP

„Mindketten jól vannak, de nagyon kimerültek. Tudják, hogy ez egy darabig még így lesz, mire a babának kialakul a napirendje. Teljesen belehabarodott a kislányba!" – mondta a pár egyik közeli forrása az E! Newsnak. Azért nem maradtak egyedül a baba körüli teendőkben: a színész édesanyját és nővérét is látták megérkezni a pár házához néhány nappal a szülés után.

Ahogyan kapcsolatukat, úgy Eva Mendes terhességét, majd gyermekük születését is a legnagyobb titokban tartotta a sztárpár. A babának egyelőre csak a nemét tudni, a kislány nevét nem hozták nyilvánosságra. Mi korábban ITT játszottunk el a gondolattal, hogyan festene Eva Mendes és Ryan Gosling közös gyermeke. Amíg nem kapunk babafotókat, kénytelenek vagyunk beérni velük...