A Class Fm népszerű műsorvezetője a horvát tengerparton, Korcula szigetén töltött el néhány vidám, nyaralós napot férjével és öt és fél éves kisfiával. A család legkisebb tagja, Zalán új élményekkel térhetett haza: búvárkodott, homokvárat épített, sőt, még egy kiscicát is örökbe fogadott a nyaralás idejére.

Mivel Zalán csak jövőre ül be az iskolapadba, idén még tudott szeptemberben nyaralni a család. "Korcula a béke szigete, ahol napközben a kabócák hangja, este a tenger morajlása hallható" – mesélte Piros, aki nemcsak a szokásos kavicsos horvát tengerpartot próbálta ki családjával, hanem homokos strandra is ellátogattak, ahol Zalán nagy lelkesedéssel épített homokvárat. 

Forrás: RedLemon

"Búvárkodni is tanult: pipával, szemüveggel merült a víz alá, ahol halakat és rákokat is látott" – büszkélkedett az anyuka. Piros maga is megpróbálta tavaly a merülést, de inkább a hagyományos úszásnál marad.

Közben mindenhová követte a családot egy kiscica, akit Áfonyának neveztek el, és mivel otthon nincs háziállatuk, a nyaralás ideje alatt sajátjukként kezelték.

Forrás: RedLemon

Marco Polo szülőföldjén három múzeumba is ellátogattak, amit nemcsak a család felnőtt része, hanem a kis Zalán is nagyon élvezett. Ezután a családi kaland után Piros kipihenten ült vissza a Class Fm műsorvezetői székébe.