Szörnyű váddal állt elő a színésznő, aki pedofíliával gyanúsította meg édesapját. Állítását végül édesanyja és később maga a sztár cáfolta meg.

Amanda Bynes saját Twitter oldalán gyanúsította meg édesapját, Rick Bynest azzal, hogy kisgyermekként verbálisan és szexuálisan bántalmazta: „Csúnyának nevezett, majd azt kérdezte, szexelnék-e vele. Nem tudtam, mit válaszoljak, nemet mondtam, de így kellett utána egy fedél alatt élnem vele" – kezdte a megdöbbentő bejegyzést a gyereksztár, aki korábban rehabilitációs kezelésen vett részt.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

 „Az apám sokszor elégítette ki magát előttem. Videót készítettem róla és reménykedtem, hogy ezzel börtönbe tudom majd juttatni." A 28 éves gyereksztár két órával később ugyanitt vissza is vonta a vádakat: „Az apám soha nem tett velem olyan dolgokat. Az agyamban lévő microchip kényszerített arra, hogy leírjam ezeket, de ő volt az, aki elrendelte, hogy belém ültessék ezt a chipet" – írta.

A vádakra Amanda édesanyja is reagált egy hivatalos közleményben: „Ezek a vádak abszolút szörnyűek és távol állnak a valóságtól. Ezek az állítások Amanda jelenlegi mentális állapotának szüleményei. Semmilyen valóságalapjuk nincs."