Szexuális bántalmazással gyanúsította meg apját Amanda Bynes

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
édesanya Twitter rehabilitáció Amanda Bynes szexuális bántalmazás mentális zavarok bejegyzés édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű váddal állt elő a színésznő, aki pedofíliával gyanúsította meg édesapját. Állítását végül édesanyja és később maga a sztár cáfolta meg.
Forrás: AFP/Neilson Barnard
Ittas vezetés miatt tartóztatták le Amanda Bynesthttp://www.life.hu/news/20140930-amanda-bynes-egykori-gyereksztart-befolyasoltsag-alatt-torteno-vezetes-miatt-tartoztattak-le.htmlA jelentések szerint befolyásoltság alatt történő vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök az egykori gyereksztárt.NewsRehab és kitoloncolás vár Justin Bieberre?http://www.life.hu/kult/20140117-justin-bieber-kanadai-enekes-tojassal-dobalta-meg-szomszedjat-kitoloncolas-es-rehab-varhat-ra.htmlTúl sok volt a botrány mostanában a tinisztár háza táján, amelyeknek komoly következménye lehet. Családja és barátai egyre jobban aggódnak.KultAmy Winehouse: "Nem megyek rehabra!" - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/racz-zsuzsa/20110707-amy-winehouse-csak-legyen-mindig-keznel-pia-terezanyu-irasa.htmlAmy Winehouse-t, a brit születésű énekesnőt amennyire rossz nézni, annyira jó hallgatni. Rácz Zsuzsa heti jegyzete. Rácz Zsuzsa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.