Megtaláltuk Emma Stone hasonmását! Briginek sokan mondják, hogy hasonlít a híres színésznőre, ő azonban eddig nem hitte ezt el. Mire véget ért az átalakítása, sikerült meggyőznünk, hogy mégis. 

Brigi gyönyörű, 17 éves fiatal lány, aki így mesélt Emma Stone-ról, és arról, mit kezd a hasonlóságukkal: "Ismerem a filmjeit és kedvelem őt. A barátom és az osztálytársaim is sokszor mondogatják, hogy hasonlítanak a vonásaink - örülök, ha így van. Szoktam figyelni a divatlapokban, hogyan sminkeli magát, milyen ruhákat hord, mert ez sok jó ötletet ad nekem is.”

Brigit a csajos dolgok mellett az autók is érdeklik. Imádja az autóversenyeket, az autószerelést, és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Jogosítványa még nincsen, de biztos vagyok benne, hogy imádni fogja a vezetést is, ha már egyszer ilyen megszállott autórajongóról van szó. Miután egy jót beszélgettünk, megmutatta a csapat Briginek azokat az Emma Stone-ról készült képeket, amelyek alapján a sminkjét, frizuráját, ruháját összeállítottuk.

Íme, Emma Stone és magyar hasonmása, Brigi:

/1411/Brigi2014114155429

A sort Niki nyitotta: "Briginek sötétebb haja van, mint jelenleg Emma Stone-nak, azonban ezen nem szerettünk volna változtatni. Egyrészt jól áll ez a szín Briginek, másrészt nem is akart világosabbat. A haját megmostuk, ápoltuk, beszárítottuk, majd lazán feltűztük - úgy, ahogy Emma Stone legtöbbször viseli."

/1411/Brigi2014114155555

Oscar fantáziáját egészen megragadta a hasonlatosság: "Amikor belépett Brigi a műterembe, magával ragadott egy érzés: bevillant, mi lenne, ha én is ennyire hasonlítanék egy sztárra, biztos visszaélnék vele... :-) No,de azért Briginek a szemöldökét nagyon ki kell találnom, mert ez az egyetlen pont, ami nem egyezik. Neki is láttam: egy könnyű alapozással egységesítettem a bőre színét. Finoman lefixáltam egy selymes púderrel. Szemöldökének színét hajszínéhez, formáját pedig Emma Stone-éhoz igazítottam. Szemfestése nagyon szofisztikált és tökéletes. Bézs, barna, mályváslila tónusokkal egy szép füstös hatású sminket készítettem, amit kontrasztosítottam egy pici fekete krémtussal. Szempilláit dúsítottam. Orcáit meleg árnyalatú arcpírral élénkítettem. Ajkát rezes fényű és nude ajakrúzs keverésével varázsoltam a sztáréhoz hasonlóvá."

/1411/Brigi2014114155645

Ruha: Mohito; harisnya: Calzedonia; cipő: Benetton; táska: F&F

Azután a Fashion Donor-lányok következtek: "Emma Stone karakterének nagyon örültünk, hiszen a színésznő úgy nagyszerű, hogy egyszerű, és kicsi humorral fűszerezi azt. Brigitta pont ilyen személyiségnek bizonyult, így nem volt nehéz megtalálni azt a bizonyos darabot, amelyben a mi vörös szőnyegünkön csilloghat."

/1411/Vil_g2014114155810

Mikor minden készen állt, elérkezett a nagy pillanat: a fotózás. Brigi egyáltalán nem izgult, nagyon természetesen, lazán viselkedett Kata kamerája előtt. Mint egy profi sztár! Ebből is látszik, hogy nem csak külsőleg hasonlít Emma Stone-ra!