Hármasikreket vár Stevie Wonder menyasszonya – tizenegyszeres apa lesz a zenész

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Stevie Wonder család apaság hármas ikrek zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stevie Wonder kedvese, Tomeeka Robyn Bracy hármasikrekkel várandós. Ez azt jelenti, hogy az amerikai zenész hamarosan tizenegyszeres apuka lesz. Nem semmi!

A 64 éves zenei legenda, Stevie Wonder menyasszonya hármasikreket hord a szíve alatt. A Grammy-díjas zenésznek már van nyolc gyermeke, így nemsokára tizenegyszeres apa válik belőle, aminek a hírek szerint nagyon örül a sztár.

Forrás: AFP/Robyn Beck

„Tudja, hogy az apaság egy teljes munkaidős állás, és hogy már nem fiatal, de úgy érzi, megbirkózik a feladattal" – nyilatkozta egy bennfentes.

A párnak már van egy közös gyermeke, korábbi házasságaiból pedig 7 csemete született.

Kisfia lesz lesz Gombos Edinánakhttp://www.life.hu/csalad/20141104-gombos-edinanak-a-tv2-musorvezetoje-kisfiut-var.htmlA Facebookján dobta fel a kérdést Gombos Edina: vajon ki találja ki, fia lesz-e vagy lánya. A frissen vásárolt babaruha árulkodó volt, majd később a tévés az Aktívban elárulta: fia lesz. CsaládOrigoVégre megmutatta sosem látott gyermekeit Julia Robertshttp://www.life.hu/csalad/20141104-julia-roberts-megmutatta-harom-gyermeket-phinneaust-hazelt-es-henryt.htmlA színésznő családjával vacsorázott, így kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós – és így láthatjuk végre mind a három gyermekét.Család--Bréking! Eva Mendes kilépett az utcára - először fotózták le gyermeke születése ótahttp://www.life.hu/csalad/20141103-eva-mendes-elso-fotoja-ryan-gosling-szinesszel-kozos-gyermeke-szuletese-utan.htmlHat héttel első gyermeke születése után az utcán kapták lencsevégre Eva Mendest. A színésznő - mást nem is várhattunk volna - pont olyan jól néz ki, ahogyan szokott. Ráadásul jó látni, hogy ennyire szerelmes!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.