Csifó Dorina, a Barátok közt egykori Noémije, 22 évesen ment férjhez, most pedig magára maradt kisbabájával. Szülei segítsége nélkül nem menne semmire.

"Amikor Viktor elköltözött, alig bírtam összeszedni magam, de Vincéért fel kellett állnom a padlóról, és az anyaszerep mellett a családfenntartó szerepét is magamra kellett vállalnom. Nap mint nap küzdök azért, hogy a gyermekem mindent megkapjon, amire szüksége van, de bevallom, a szüleim segítsége nélkül nem tudom, mi lenne velünk." - mesélte a tinisztár, aki azért állt most nyilvánosság elé történetével, mert szeretné, ha ezzel erőt adhatna más, hasonló sorsú édesanyának. 

www.facebook.com

 

A családi helyzetet tovább nehezíti, hogy Dorina édesapja nemrégiben agyvérzést kapott, Dorina pedig munkanélküli, így gyakorlatilag a lány nyugdíjas édesanyja tartja el a családot. 

"Édesanyám ahol és ahogyan csak tud, segít, de nem támaszkodhatok rá folyton. Az elmúlt időszakban megtanultam apa és anya is lenni egy személyben, ahogyan rengeteg anyuka kénytelen létezni Magyarországon. Vince pedig sohasem szenvedett hiányt semmiben." – tette hozzá a 26 éves színésznő.