Hogy mennyit keresett Romeo Beckham a Burberry kampánnyal?!

Forrás: Burberry -
karácsony modell kampány David Beckham vagyon Romeo Beckham Burberry millió Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 12 éves éves gyerekek többsége normál esetben a nullához közeli értékű vagyonnal rendelkezik. David és Victoria Beckham csemetéje természetesen még – sok más egyéb mellett – ez alól is kivétel.

Aláírjuk, hogy híres szülők gyerekének lenni nem egyszerű dolog, ám mint minden éremnek, ennek is két oldala van. Romeo Beckham, a Victoria-David szülőpár második legidősebb fia például már most élvezheti a kemény munka gyümölcsét.

Forrás: Burberry

A nagyon megbízható (khm) OK! magazin forrásai szerint a Burberry karácsonyi kampányában debütáló modellpalánta 71 ezer dollárral, vagyis 17 millió forinttal lett gazdagabb a nagyjából egy napig, vagyis 8 óráig tartó melóval. Szerencsés gyerekek ezek a Beckham-csemeték, az biztos: mint legutóbb kiderült, a divattervező-exfocista legidősebb fiát, Brooklynt nemrég szerződtette le a világ egyik leghíresebb futballcsapata. És mindössze 15 éves.

Feltörekvőben az újabb sztárcsemete-generáció

Jaggerek, Baldwinok és Hurleyk - a szemünk előtt cseperedtek fel a hollywoodi hírességek leszármazottjai. ITT mutatjuk, ki hogyan kaparta ki magának azt a bizonyos gesztenyét.
Matthew McConaughey vagy David Beckham fia a cukibb?http://www.life.hu/csalad/20141104-matthhew-mcconaughey-fia-levi-es-david-beckham-fia-romeo-melyikojuk-a-cukibb-szavazas.htmlA világ két másik pontján, de egy időben lépett színre a két sztárcsemete, Levi McConaughey és Romeo Beckham. Téged melyikük vett le a lábadról?CsaládOrigoHarper Beckham egyszerűen csak cukihttp://www.life.hu/csalad/20140906-friss-fotok-harper-beckhamrol-dvaid-es-victoria-beckham-lanyarol.htmlVannak olyan fotók, amelyekhez nem szükséges különösen sok kommentár. Ez most egy ilyen.Család--Victoria Beckham az ENSZ jószolgálati nagykövete letthttp://www.life.hu/news/20140926-victoria-beckham-az-ensz-joszolgalati-nagykovete-lett-new-yorkban-tartott-sajtotajekoztatot.htmlAz ENSZ jószolgálati nagykövetévé nevezték ki a világszervezet New Yorkban zajló közgyűlésén Victoria Beckhamet. Az AIDS elleni küzdelemben segédkezik majd.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.