A 12 éves éves gyerekek többsége normál esetben a nullához közeli értékű vagyonnal rendelkezik. David és Victoria Beckham csemetéje természetesen még – sok más egyéb mellett – ez alól is kivétel.

Aláírjuk, hogy híres szülők gyerekének lenni nem egyszerű dolog, ám mint minden éremnek, ennek is két oldala van. Romeo Beckham, a Victoria-David szülőpár második legidősebb fia például már most élvezheti a kemény munka gyümölcsét.

Forrás: Burberry

A nagyon megbízható (khm) OK! magazin forrásai szerint a Burberry karácsonyi kampányában debütáló modellpalánta 71 ezer dollárral, vagyis 17 millió forinttal lett gazdagabb a nagyjából egy napig, vagyis 8 óráig tartó melóval. Szerencsés gyerekek ezek a Beckham-csemeték, az biztos: mint legutóbb kiderült, a divattervező-exfocista legidősebb fiát, Brooklynt nemrég szerződtette le a világ egyik leghíresebb futballcsapata. És mindössze 15 éves.

Feltörekvőben az újabb sztárcsemete-generáció
Jaggerek, Baldwinok és Hurleyk - a szemünk előtt cseperedtek fel a hollywoodi hírességek leszármazottjai. ITT mutatjuk, ki hogyan kaparta ki magának azt a bizonyos gesztenyét.